amigurumi, beurzen, Creative Chameleons, crochet, diy, Geen categorie, gehaakt cadeautje, haken, interieur en home decoraties, Kameleon Esmée, kraamcadeautje, kussen, Wendy's Mhaaksels Haakpatronen

Creacollege en Creative Chameleons

Processed with MOLDIV

Afgelopen weekend was het zover: Creacollege en de lancering van Creative Chameleons (social media @creativechameleons.cc) op Creacollege in Gorinchem. De beurs was van vrijdag 1 februari tot en met zondag 3 februari, de feestelijke lancering van Creative Chameleons was op zondagochtend. Zo bijzonder om Creative Chameleons  samen met Brechtje van Ge-Stipt (social media @brechtje_bubeck_gestipt) en Gillian van Jillbeesz (social media @jillbeesz) te kunnen doen. In DIT BERICHT lees je alles over ons unieke concept.

Het was supergezellig! Met veel lieve mensen om ons heen die het feestje gezellig kwamen mee beleven! Ik vond het geweldig! Ons eerste ontwerp is Kameleon Esmée, wat kregen we ontzettend veel bekijks en toffe, enthousiaste reacties ღ

Processed with MOLDIVMijn ontwerp voor Creative Chameleons is het haakpatroon Wendy’s Mhaaksels Kameleon Esmée. Ik heb haar in drie kleurvarianten ontworpen maar inmiddels is er ook al een blauwe Wendy’s Mhaaksels Kameleon Esmée geboren. Deze gaf ik tijdens Creacollege cadeau aan Brechtje, blauw is haar kleur, dus deze zal haar vanaf nu gezelschap gaan houden. De vaas op de foto is van Ge-Stipt.

Processed with MOLDIVZe zijn allemaal gehaakt met het heerlijke zachte Rainbow 8/4 katoen van Hobbii, gehaakt met haaknaald 2,5 mm. En een groot voordeel van dit garen is dat de bolletjes een “Easy Start” hebben! Haken of breien dus met de draad vanuit de binnenkant van je bolletje zonder dat je zelf op zoek hoeft naar de begin draad. Echt zo ontzettend fijn.

Maar goed, ik dwaal weer af haha!

Processed with MOLDIV

Natuurlijk nam ik ook het Wendy’s Mhaaksels bloemenkussen en het Wendy’s Mhaaksels Bloemenkrukje mee. Ook hier kwamen veel mensen bij kijken en kreeg ik leuke en lieve reacties op. Het is zo leuk als mensen meer willen weten of even gezellig willen kletsen. Net voor de beurs haakte ik nog een variant van een Wendy’s Mhaaksels bloemenkrukje met het leuke stoere Barbante garen van Huisje van Katoen (KLIK HIER). Ik gebruikte  hiervoor een voetenkrukje van de Action. Gebruik bij dit model het haakpatroon van het Wendy’s Mhaaksels bloemenkrukje, het patroon pas je dan heel eenvoudig in de lengte aan. Naar gelang je hand van haken heb je naar schatting ruim 1 bol tot 1,5 bol garen nodig bij dit model krukje. Zelf had ik aan 1 bol en een restje genoeg voor dit exemplaar. Meer informatie over het haakpatroon vind je HIER (KLIK)

20190203_163904453_iOSDe beurs, de lancering, lieve mensen, gezelligheid, photobooth (maar die foto’s laat ik verstandig maar niet zien whahahaa), dankbaar, mensen leren kennen, ik vergeet vast nog echt heel veel! We kregen ook nog lieve cadeautjes van mijn lieve creatieve vriendinnen, thanks lieverds! Geweldig dat jullie langskwamen 💕 En de photobooth! Die zou ik thuis ook willen, hahaha!

Fijn weekend allemaal! Liefs,

Wendy

 

 

 

4 gedachten over “Creacollege en Creative Chameleons”

  1. Wat ziet je nieuwe blog er prachtig uit. En wat een leuke samenwerking heb je. Eerst maar eens bijlezen hoe dat zo gekomen is. Ik vind de poezen-sleutelhanger ook erg leuk, die zag ik op je andere blog.

    Like

    1. Hallo Riet, bedankt voor je reactie op mijn blog, ik heb zelf momenteel alleen een haakpatroon van een kameleon voor je. Die is te vinden in het menu onder het kopje kooppatronen creative chameleons. Mocht je verder op zoek zijn naar iets dan kun je altijd via de zoekbalk op mijn blog een specifiek trefwoord invullen waardoor je gericht kunt zoeken. Dan verschijnen de eventuele blogberichten met het betreffende trefwoord. In de blogberichten plaats ik meestal wel links naar de desbetreffende websites, boeken, etc waar iets te vinden is. Hopelijk kom je hiermee weer verder.
      Creatieve groeten,
      Wendy

      Like

Plaats een reactie