Over

Wat leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Wendy, ik woon samen met mijn lieve vriend en onze geweldige dochter in de mooie Achterhoek. We hebben 3 katten waar we dol op zijn. 2 van de drie zijn zwerfkittens, gevonden door de Dierenbescherming. De derde is met haar broer en zus hier geboren toen wij voor de moederpoes zorgden. En ja we wilden ze wel alle drie houden hoor 😉 maar dat werd wel echt een beetje TEveel. Dus dit derde boefje was eigenlijk niet de bedoeling maar zo heerlijk om erbij te hebben.

Naast katten hou ik ook van fotografie, paarden, natuur, wandelen, bergen, strand.

Als klein meisje was ik altijd al creatief. Op mijn slaapkamer leerde ik mijzelf haken, breien en alles wat ik ook maar tegenkwam om te knutselen. Zo kreeg ik op een gegeven moment ook een ouderwetse Singer handnaaimachine en diverse lapjes en daarmee maakte ik mijn eigen barbiekleertjes. Op mijn 8ste heb ik mijn eerste trui gebreid. De technieken leerde ik mijzelf aan en als ik vragen had dan kon ik altijd bij mijn beide dierbare oma’s terecht. Heerlijk vond ik het als 1 van mijn oma’s kwam en zij hun haak- of breiwerk meebrachten, fijn samen op de bank handwerken. Genietmomentjes ❤

In de loop der jaren werd het handwerken minder en kwamen er andere hobby’s voor in de plaats: mozaïek, keramiek schilderen, paper crafting, pitriet, hout, schilderen, tekenen, sieraden, kleding maken, bloemschikken, fimo, stempelen, etc.  Maar uiteindelijk komt altijd het haken en breien weer terug op mijn pad. Het is zo heerlijk ontspannend voor mij, nou uhm voor ons hele gezin eigenlijk hoor (dat ik haak of brei bedoel ik, voor hen ook ècht beter als ik dagelijks haak of brei 😉

Maar de conclusie is dus dat ik eigenlijk alles wel op z’n minst geprobeerd wil hebben. Het is gewoon heerlijk om creatief bezig te zijn. Mijn blog ben ik ooit begonnen op blogger met als doel om een soort naslagwerk voor mezelf te hebben. Toen ik begon met bloggen dacht ik als ik naast het naslagwerk misschien ook nog iemand mag inspireren dan zou ik dat echt geweldig leuk vinden. Inmiddels ben ik dolblij met mijn blog als naslagwerk en zeker ook met de vele berichten en reacties die ik ondertussen heb ontvangen van mensen die ik heb mogen inspireren.

Hopelijk vinden jullie hier inspiratie voor leuke projecten. Wil je dit laten zien op social media gebruik dan vooral de hashtag #wendysmhaaksels dan kan ik jullie makkelijker vinden.