Inkle Loom, Weven

Mijn inkle loom

Blij!!!! 😉
Met mijn nieuwe inkle loom, gemaakt van eikenhout. Hij is echt prachtig.
Voorzichtige stapjes aan het zetten in het land van inkle loom weven.

 

Mijn blijdschap en dankbaarheid zijn echt enorm!
Groetjes,
Wendy

4 gedachten over “Mijn inkle loom”

  1. Hoi Margaret, ik heb een tijdje geleden een workshop bandweven gevolgd bij Marijke van Epen. Daar heb ik de beginselen van het weven geleerd. Maar op een inkle loom is dit voor mij de allereerste keer dus best een hele uitdaging. Alle informatie heb ik uit de facebookgroep Dutch Inkle Weavers, YouTube en internet. Groetjes, Wendy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s