beurzen, giveaway, overig

Jahoeeee! Wat een geluksvogel ben ik ;)

Ja echt waar! Want… Afgelopen weken won ik nogal het één en ander op Facebook, instagram en via mijn blog. Wauw wat superleuk!

Een overzicht:

 

Bij Nicollie op haar Instagram deed ik mee aan een give away en won ik enkele weken geleden deze superleuke leren labeltjes en deze twee schattige kaartjes. Geweldig leuk! Als iets heel mooi is, ben ik er altijd zuinig op om het te gebruiken, dus ik denk heel goed na waarvoor ik ze ga gebruiken haha. Superleuk zijn ze, dankjewel Nicol!
Op Facebook in de groep  Dutch Crochet, a granny a day 2013 van Tertia en Jolanda won ik 2 kaarten voor de creatieve beurs de KreaDoe! Superleuk want daar kon ik gezellig met een vriendin heen, zij woont in het westen van het land en ik in het oosten, we ontmoeten elkaar halverwege Nederland in Utrecht op de KreaDoe 😉

 

We kletsten heerlijk bij, maakten lol, ontmoetten leuke mensen en geweldige ontwerpers (die ik niet allemaal op d’r foto heb staan overigens), shopten en hadden zo een heerlijke dag! Dankjulliewel Tertia en Jolanda.
En op Annemarie’s Haakblog won ik vandeweek ook nog 2 entreetickets voor de beurs Kerstbeleving. Daar ging ik gister met mijn lieve dochter heen, wij zijn dol op de kerstsfeer 😉 Mijn dochter verandert het hele huis liefst in een kersthuis, dus we konden ons hart ophalen! We vergaten gewoon foto’s te maken 😉 Mijn vriend was zo lief om ons te brengen en weer op te halen, dus deze dag is tevens mede mogelijk gemaakt door hem ❤

Dankjewel Annemarie voor de kaartjes en de leuke dag namens mijn dochter en mijzelf 😉

Ik voel mij een zeer bevoorrecht mens met al deze geweldige gewonnen cadeaus en alle andere mooie post die afgelopen tijd binnen is gekomen. Iedereen super bedankt! Binnenkort meer over al die leuke ingekomen post!
Tot snel.
Liefs,
Wendy

14 gedachten over “Jahoeeee! Wat een geluksvogel ben ik ;)”

  1. hartstikke leuk dat je zoveel in de prijzen bent gevallen. En wat voor prijzen….. Geniet er lekker van en goed over nadenken wat je idd met de labeltjes en kaartjes gaat doen maar dat gaat vast wel lukken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s