amigurumi, cadeautje, crochet, feestdagen party, gehaakt cadeautje, gratis haakpatronen, gratis haakpatronen en modificaties Wendy's Mhaaksels, haken, kaarten/labels/papier, papercrafting, stempelen, verjaardag

Partytime!!!

Yeah! Vandaag wordt dochterlief 15 jaar! Wat vliegt de tijd. Het klinkt cliché maar het is echt waar. Vorige week gingen wij al op zoek naar een passend cadeau, letterlijk en figuurlijk want het werden twee prachtig mooie paardrijbroeken. Madam heeft wel smaak hoor moet ik zeggen 😉 en zeer specifieke wensen ook, qua kleur, stof en ook nog met leren zitvlak, dus dat we nu in 1 keer geslaagd zijn en dan ook nog voor 2 broeken is een unicum haha
Dolblij is ze met de nieuwe broeken en er is ook al in gereden, een zeer dankbaar cadeau dus 😉
Maar natuurlijk is een cadeautje op de dag zelf ook erg leuk. Dat was een makkelijke keus, want ondertussen maakte ik al heel wat katjes van mijn eigen patroon van kater Gijs (klik HIER voor het bericht met de link naar het gratis haakpatroon) die ik allemaal cadeau heb gegeven aan anderen en hier in huis is er nog steeds geen één. Nu hebben wij zelf een zwarte kat dus het sprak voor zich dat het patroon van kater Gijs deze keer omgetoverd zou worden naar onze eigen deugniet 😉
Wat een schatje zo hè, onze zwarte kater, dol op kussen knuffelen en liefst roze 😉 Het is dan ook een je-weet-wel-kater, hij kan er dus niks aan doen (van dat roze en van het je-weet-wel-gedeelte ook niet trouwens haha).
Maar goed, dochterlief heeft nu haar eigen tashanger van onze kat en dat verpakte ik in een leuk doosje waar ik een leuk label voor maakte. In black & white. We voegden daar nog een ander cadeautje aan toe dat ik ook in black & white inpakte en een bijpassend label bij maakte. Te leuk om te maken ook gewoon 😉
Fijne zondag allemaal.
Wij gaan feest vieren, partytime!!!
Liefs, Wendy

 

17 gedachten over “Partytime!!!”

 1. Superschattig!! Mijn dochter van 10 is ook dol op onze zwarte kater ( die 'Pinky' genoemd wordt – 'van het Engelse 'roze'!).Ze zeurt ook allang om een zwarte gehaakte kat, maar ik ben niet zo goed in knuffels haken. Zal me er toch eens aan moeten zetten :-)Mooi gemaakt hoor Wendy!Groetjes, Sigrid

  Like

 2. Nog gefeliciteerd met je dochter. Je hebt een leuke site. Je sleutelhanger ga ik denk ik nog een keer maken. Die ik heb gemaakt zijn wat kleiner. Grappig dat jullie een zwarte kater hebben, wij hebben 2 zwarte poesjes. Ik ga je blog volgen, je maakt leuke dingen.

  Like

 3. Zó leuk, je gehaakte katje. Hartelijk gefeliciteerd met je dochter. Eén van mijn dochters is in oktober 15 geworden en haar vriendinnetje (kent ze al vanaf de kleuterschool) was gisteren ook jarig en werd 15. Wij zijn dus ook lekker aan de taart geweest. :-)Prachtig ingepakt, knap hoor!!Groetjes, Marijke

  Like

 4. Alsnog van harte gefeliciteerd met je 'kleine' meid ;-)heel erg leuk die poezen hangers, ben er ook gek op. De echte dan want dat kleine spul haken wil mij niet lukken op een of andere manier. Maar blijft ontzettend leuk om naar te kijken.Groetjes van Yvonne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s