cadeautje, Handlettering, liefde

Handlettering

 

Nog een hobby van me… Handletteren. Handgeschreven teksten blijven toch echt prachtig in mijn ogen.
Another hobby of me…. Handlettering. 
Handwriting is so precious in my opinion. 

De laatste weken is er weinig gelegenheid geweest om creatief bezig te zijn. Dat geeft niet, dat komt wel weer. Op de spaarzame momenten maakte ik deze handgeschreven tekst. De tekst zelf komt van internet. Ik paste het naar mijn smaak aan. Handletteren is zeer rustgevend.

Gemaakt voor een heel liefdevol, warm en mij zeer dierbaar gezin ❤️
I wasn’t able to be creative a lot lately. It doesn’t matter, there are more important things to do right now. I made this handwritten text in the meantime. Text is from Internet, I adjusted it. Handlettering is such a calming thing to do. 
I made this for a lovely, warmest and very precious family ❤️
XXX
Wendy

10 gedachten over “Handlettering”

  1. Mooi, maar volgens mij niet zo makkelijk als het lijkt. Ik had op Pinterest gekeken voordat ik op mijn schoolbord ging schrijven, eerst op papier geoefend en toen viel het toch wel mee 🙂 Mooie tekst, leuk als je daar iemand blij mee kunt maken. Groetjes Anita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s