amigurumi, cadeautje, crochet, garen, gehaakt cadeautje, haakfeestjes en instameetings, haken, herfst

Op een mooie herfstdag / On a beautiful Autumn day

Vorige week zaterdag, 23 september, was het zover…. Het haakfeest van Ingrid van Sunny Designs! De uitnodiging kwam al ruim op tijd dus gelukkig kon ik ook die dag en ik verheugde me er enorm op. Natuurlijk vind ik het bij zulke haakfeestjes dan ook leuk om iets voor de gastvrouw mee te nemen, liefst een zelfgemaakt cadeau. Aangezien het begin van de herfst op die datum dan net is ingegaan leek het me leuk iets ‘herfstigs’ te maken. En daar kwam dit cadeau uit. Niet wetende natuurlijk dat 23 september uiteindelijk nog een prachtige zomerdag zou zijn hihi. Maar de gehaakte paddestoeltjes vielen alsnog goed in de smaak gelukkig.
Last week on Saturday 23th of Septembre I went to the crochetparty hosted by Ingrid of Sunny Designs. Of course I love to go to party’s like this and I like to bring handmade gifts. I decided to make something for Autumn decoration as in Holland Autumn just began. But what I didn’t knew was that this day turned out to be very beautiful late summerday 😉 Anyway, this was my present for Ingrid. But the crocheted mushrooms are lovely anyway.

 

De middag was fantastisch! We kwamen aan op de locatie bij Handwerkwinkel ’t Voorpand in Marknesse. Wauw, wat mooi! Gelegen aan het water, met uitzicht op de haven. Een grote tent met lange tafels en banken stonden al voor ons klaar, prachtig aangekleed. Ter plaatse werden we ontvangen door Ingrid en door de medewerkers van de winkel.
It was such a lovely afternoon! We arrived at the location at the yarnstore ’t Voorpand in Marknesse (Holland). Wow! What a beautiful place. Situated at the water, view to the harbour. Long tables, nice decorated. I really, really love it.

 

Na koffie en thee en gezellig kletsen met vele bekende en voor mij ook nieuwe gezichten kwam Bert Noorderijk aan het woord van het prachtige merk Borgo de Pazzi. Als enige man tussen 40 kakelende vrouwen wist hij zijn woordje goed te doen, hij kreeg ze stil hoor haha! Iedereen luisterde aandachtig, zo leuk om meer over garen te horen, ik hou er van!
After some coffee and tea and chatting to one and another, Bert Noorderijk from the beautiful label Borgo de Pazzi told us about his beautiful yarns. As the only man between among 40 woman he knows how to handle very well whaha! Everyone was listening! It was so interesting to hear more about the yarns, I love it.

 

We mochten drie mooie bolletjes Fonty uitzoeken voor het project dat Ingrid voor ons had ontworpen, een tunische gehaakte iPad hoes in de gehaakte knit stitch. De tunische haaknaald kregen we allemaal van ’t Voorpand en het garen werd gesponsord door Bert.
Daar zijn we dus terplaatse mee aan de slag gegaan. En ondertussen konden we ook nog mini-demonstraties volgen die door medewerkers van ’t Voorpand werden gegeven. Een erg leuke en interessante combinatie. Ook kon er in de winkel gekeken en gekocht worden. En natuurlijk…. we konden heerlijk met elkaar kletsen en dat werd dan ook gedaan.
We were allowed to choose 3 lovely skeins of Fonty, sponsored by Bert, for the project Ingrid designed for us: an IPad cover in tunisian crochet knit stitch. We all got the tunisian crochethook from the yarnstore so we could start right away.

Bij het naar huis gaan kregen we nog een prachtige goodiebag mee naar huis, gevuld met allerlei prachtig garen van Borgo de Pazzi. Ingrid, Bert en alle medewerkers van ’t Voorpand nogmaals superbedankt voor de toffe middag.
En natuurlijk iedereen die ik ontmoet en gesproken heb, geweldig! Ik heb veel mensen gesproken deze keer, veel bekenden en ook veel nieuwe mensen weer leren kennen. En daar geniet ik iedere keer weer van!De gezelligheid en gesprekken zijn me dierbaar. Ik hoop jullie snel weer ergens te mogen ontmoeten.
At the end of the party we all got a goodiebag, filled with beautiful yarn by Borgo de Pazzi. Ingrid, Bert and all employees of ’t Voorpand thank again for the great afternoon. I enjoyed it a lot!
And of course thanks to everyone I met and to who I’ve spoken, I loved it! It were many people this time, already known and first time meetings. I hope to see you all soon again.Heb jij ook wel eens mensen via je blog of social media ontmoet? Of zou je dat ook graag willen of juist helemaal niet? Heeft het jou leuke contacten opgeleverd? Of andere ervaringen…. Ik ben daar best benieuwd naar 😉
Did you ever met people in real life by your blog or social media? Or would you like to or actually you won’t at all? Do you have friendhips by it? Or maybe other experiences… I’m actually curious about it 😉

Enjoy your day.
Wendy

 

 

22 gedachten over “Op een mooie herfstdag / On a beautiful Autumn day”

 1. Leuk Wendy, ik las net ook al een verslag bij De Haakhelden, die waren ook al zo enthousiast! Het lijkt mij ook leuk. Ik denk altijd dat alles heel ver weg is, maar dit zou nog best te doen zijn geweest :-)Groetjes,Akkelien

  Like

 2. Ja, een paar! Hele warme contacten. Helaas is de reisafstand ver tot heel ver, maar na een ontmoeting is het digitale contact daarna alleen maar nóg leuker :-)))

  Like

 3. Hoi Akkelien, Ja ik heb de Haakhelden nu een paar keer mogen ontmoeten, zo gezellig. Als je ooit de kans hebt om naar een haak/handwerkfeestje te gaan zou ik het zeker aanraden. Ik kan me wel voorstellen dat de afstand wel mede bepalend is maar het is wel echt een gezellige dag uit, zo zie ik het in ieder geval altijd 😉 Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort ook eens op zo’n feestje, lijkt me heel leuk om je te leren kennen! Fijne dag. Xxx

  Like

 4. Wat leuk! En ja de afstand is vaak wel een dingetje inderdaad. Maar zo af en toe afspreken dan is het ook echt een dagje uit en dat maakt het reizen dan ook minder erg, vind ik in ieder geval. Ja klopt idd, de contacten worden dan nóg leuker 😉 xxx

  Like

 5. Hoi Micheline, wat leuk dat je ook ervaring hebt met zulke dagen, heerlijk zijn ze inderdaad hè? Hoe komen de feestjes/dagen op jouw pad? Is dat via je blog of via andere wegen? En inderdaad we hebben die die dag enorm genoten en eerlijk gezegd… ik geniet nog steeds na. Fijne dag! Hier schijnt de zon inmiddels

  Like

 6. Wat een leuk cadeau heb je gemaakt!Ik zou heel graag worden uitgenodigd voor zo'n dag, lijkt me zo gezellig om mensen van blogs te ontmoeten, met diverse interesses, en volgens mij is het vaak ook erg leerzaam.Maar hoe kom je aan zo'n uitnodiging?

  Like

 7. Zo'n momenten probeer je vrij te zijn en mee te genieten. Maar helaas zijn deze momenten zeldzaam geworden sinds onze verbouwingen. Wie weet neem ik achteraf terug de draad op. Het zag er alvast super leuk uit. Groetjes, Tinne

  Like

 8. Oh wat een gezellige boel daar. En mooi garen. Zo te lezen een erg gezellige dag.. Tja ik zou het ook leuk vinden om mensen te ontmoeten, het is alleen wat lastig als je niet zo mobiel bent..Lieve groet,dinah

  Like

 9. Wat leuk! Daar had ik ook wel bij willen zijn. Ik was ooit op een blogpicknick in België! Fantastisch om zoveel mensen te ontmoeten die je al een beetje kent maar nog nooit gezien hebt. XX Esther

  Like

 10. Hi Anja, dank voor je lieve compliment. Het is inderdaad gezellig en vaak ook leerzaam. Sommige feestjes zijn op uitnodiging en sommige via inschrijving. Via instagram worden er best veel feestjes georganiseerd, zit jij ook op Instagram?

  Like

 11. Dat was het zeker Dinah. Ik kan me goed voorstellen dat het ontmoeten lastiger gaat als je minder mobiel bent. Misschien zijn er toch mogelijkheden om andere bloggers of instagrammers te ontmoeten maar dan op een manier wat voor jou wel mogelijk is, misschien is er wel iets bij jou in de buurt of woont er iemand vlakbij je. Dat zou natuurlijk ook leuk zijn als je af en toe een creatief avondje kunt doen ofzo. Waar woon jij? Xxx

  Like

 12. Wat een leuke cadeau. De paddenstoelen zijn net echt.Jullie zijn daar lekker verwend zeg. En heel gezellig zo met elkaar.Ik heb door het bloggen een goede vriendin gevonden. Iemand die ik wel van gezicht en naam kon en als we elkaar tegenkwamen groetten we elkaar maar verder niet. En nu zijn we dikke vriendinnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s