crochet, gratis haakpatronen, gratis haakpatronen en modificaties Wendy's Mhaaksels, haken, interieur en home decoraties, kussen

Stoer woonkussen / sturdy living cushion

Het idee voor dit stoere woonkussen en het haakpatroon zat al een hele tijd in mijn hoofd, het garen ervoor bestelde ik al heel lang geleden bij Het Wolplein en lag dus ook te wachten…. En dan heb ik het niet over weken en ook niet over een paar maanden, oeps!
Nu hou ik echt enorm van roze, dat zal geen verrassing zijn voor mijn vaste volgers 😉 maar ik moet eerlijk bekennen…. Ons huis werd echt te meisjesachtig. En in ene was ik het zat. Ken je dat gevoel? Nou ik wel, in huis veranderen de woonaccessoires nog wel eens hoor haha. De combinatie van roze met okergele woonaccessoires vind ik erg mooi, ook houten woonaccessoires combineren mooi met deze kleuren in een interieur trouwens.
Anyway, over het okergele gehaakte Wendy’s Mhaaksels Bloemenkussen dus nu! Ik vind het een stoer woonkussen geworden, en ben superblij met het eindresultaat. Het gehaakte woonkussen is gemaakt met een dubbele draad Drops Cotton Merino en het garen haakt heerlijk. Zelf vind ik het erg leuk om zelfgemaakte gehaakte woonaccessoires in huis te hebben. Het geeft een interieur toch iets warms en huiselijks vind ik.

For quite some time the idea of this sturdy living cushion as well as the crochet pattern circled around in my head. I ordered the yarn for this project a while ago at the webshop of Het Wolplein.
I really love pink, not a surprise for my loyal followers 😉 but I have to confess it became way too girly. I love the combination of pink and yellow ochre home accessories.
So in the meanwhile a lot of pink stuff disappeared out of my interior and I added some more yellow ochre stuff. And now eventually I made this sturdy living cushion in yellow ochre to add to our interior. The crochet living cushion is made with double thread Drops Cotton Merino.
Handmade crochet home accessories will give your interior a warm and happy touch.

Patroon/Pattern: Van mezelf/By me
Garen/Yarn: Drops Cotton Merino (dubbele draad/double thread)
Haaknaald: 6 mm

24 gedachten over “Stoer woonkussen / sturdy living cushion”

 1. Ik vind je kussen waanzinnig leuk, knap hoor je eigen ontwerp. En dat okergeel kan heel goed bij dat ietwat oudrozig. Maar af en toe wisselen van accessoires is ook weleens leuk 😉 Lieve haakgroetjes Tertia

  Like

 2. Dat kan je zo hebben dat het helemaal anders moet. Is ook wel leuk want kijk eens hoe mooi je kussen is geworden. Leuk ook met die ster er in gehaakt.Lieve groet,dinah

  Like

 3. Dankjewel Micheline 😉 Het patroon is (nog) niet verkrijgbaar….. het was een idee dat voor mezelf in mijn hoofd zat. Maar op instagram komen er ook vragen over en er blijkt wel veel animo voor te zijn dus ik ben er toch over aan het nadenken om het uit te gaan schrijven. Als ik dat ga doen dan lees je er hier op mijn blog uiteraard meer over. Fijne zondag en bedankt voor je lieve reactie! Groetjes, Wendy

  Like

 4. Dankjewel Margaret, het idee was er al heel lang. Ik dacht eigenlijk wel dat de uitvoering lastiger zou zien maar dat viel me toch erg mee. En mijn hoofd is nu weer een stuk leger haha 😉 Fijne zondagavond nog xxx

  Like

 5. Hoi Alyt, bedankt voor je lieve reactie! En ja inderdaad dat klopt, ik weet niet wat me overkomt joh! Dit had ik niet verwacht, mijn Instagram ontplofte zowat haha. Superleuk natuurlijk. En ja leuk, gezellig, tot snel en een fijne avond nog! Xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s