amigurumi, crochet, haken, proefhaken, Zoomigurumi

Konijn Louise, proefhaken in de vakantie

Op de dag dat we aankwamen in ons hotel in Praag checkte ik nog even mijn mail tussendoor….

Tot mijn grote verbazing zat er een wel erg leuke mail tussen 😉
Van Joke van Amigurumipatterns.net! Of ik weer wilde proefhaken misschien voor haar Nederlandse versie van het boek Zoomigurumi 2! Begin dit jaar mocht ik ook al voor haar Engelse boek proefhaken en dat was Morris the Mouse.
Maar nu dus dit verzoek…. Nou en of ik dat wilde! Vakantie of niet, dat vind ik toch wel erg leuk hoor 😉 Vriendlief vond het ook geen probleem en zei gelijk: doen! En gelukkig had ik nog net voor vertrek diverse kleuren garen in een tasje gegooid en 1 paar oogjes (alsof het zo moest zijn hihi). Voor als mijn andere projectje af was…. Dus ben ik aan de haak geslagen op t Tsjechische platteland waar we na Praag naartoe zijn vertrokken. Op de camping haakte ik heerlijk in t zonnetje aan Louise het konijn en toen het echt tè heet was in de koele sfeervolle kantine annex speelschuur.
Wat een leuk patroon was het om te haken en wat een bekijks had ik zeg! Erg veel leuke reacties, zeker die van een Belgisch meisje die mij vertelde dat ze op de heenweg hierheen een paardje zelf heeft gehaakt! Zonder hulp! Ik schat haar ongeveer een jaar of 9 oud (hoop niet dat ik het nu helemaal verkeerd heb hoor 😉 Respect voor haar! Maar zo leuk om te zien en horen dat haken echt voor jong en oud is, geweldig!
Ik moest het doen met de materialen die ik bij me had dus her en der ietsje anders geworden dan het origineel (kleinere oogjes, iets grotere neus en mond omdat het anders wel erg iel gezichtje werd…)
Maar dit is dan het resultaat
Ze heeft beweegbare armpjes en beentjes waardoor ze kan staan….
… en zitten!
En omdat mijn konijntje een Tsjechisch vakantie-konijntje is…. 😉
…. heeft ze ook een gezellig, fleurig bloemetje op haar bolletje gekregen!
Joke, heel erg bedankt voor wederom het mogen proefhaken voor jouw nieuwe boek!
En voor alle lezers, mocht je interesse hebben in dit of 1 van de andere leuke patroontjes uit het boek dan kun je terecht op http://amigurumipatterns.net/

Het patroon staat in het boek Zoomigurumi deel 2, nu nog alleen in het Engels verkrijgbaar maar binnenkort dus ook in het Nederlands!

Mijn vakantie was al met al helemaal top. En zeer productief 😉 Want naast Louise het konijn heb ik nog meer gemhaakt maar daarover later meer!
Tot snel!
Liefs
Wendy

 

5 gedachten over “Konijn Louise, proefhaken in de vakantie”

  1. leuk konijntjebedankt dat je volger bent geworden van mijn blog.ik kan jouw volger niet worden. jij hebt gene volger blog op je blog staan.sienekehttp://creatiefmetnaaldendraad.blogspot.nl/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s