amigurumi, cadeautje, crochet, gehaakt cadeautje, haken

Cadeautje, cadeautje….. en nog een cadeautje ;-)

De laatste weken heb ik een aantal cadeautjes weggegeven.  Ik zeg alleen weggegeven, want gemaakt had ik ze al! Sommigen lagen er echt al schandalig lang 😁

Maar nu ze hun juiste bestemming hebben gevonden kan ik ze hier ook eindelijk laten zien!
Het basispatroon van het paardje is een ‘gelukspoppetje’. Inmiddels welbekend denk ik onder de haaksters. Dit is variant americo maar dan in een andere kleur gehaakt 😉
De ontvangster ontdekte al dat het halster er vanaf kan, nog meer plezier haha.
Het patroon van deze vis komt uit een boekje, naar een patroon van Rina Soffers. Het visje lag al enige tijd te wachten om uit te zwemmen naar haar nieuwe eigenaresse. Door omstandigheden kwam het er niet van maar enige tijd geleden mochten dan zowel paardje als vis hun eigenaresjes eindelijk bereiken 😉
Het uiltje was een verzoekje van een meisje die van roze houdt! Een meisje naar mijn hart dus 😄 want ik ben zelf ook echt dollll op roze 😉Het was een leuk projectje om te haken, heb het ook weer met erg veel plezier gedaan.
Hoewel ik lila en paars ook supermooi vind trouwens hoor…. En zwart/grijs/wit vind ik ook echt een mooie combinatie! Maar roze, wauw! Daar word ik zoooo lekker vrolijk van 😊
Ook dit uilenjong is op haar bestemming aangeland en aan de eerste reacties al te horen valt ze wel in de smaak! En dat vind ik toch altijd wel weer spannend hoor, of iets wel in de smaak valt bij degene die het krijgt! Maar van haar moeder hoorde ik vanmorgen nog weer dat iedereen haar te zien krijgt en dat ze zelfs mee gaat naar bed…. Dus ik denk dat dat wel goed zit 😉
Vandeweek ook weer eens een gezellige haakochtend met mijn 2 haakvriendinnen gepland staan! Heerlijk, dat is alweer zo lang geleden. Nu leuk bedenken wat mijn volgende projectje gaat worden waar ik dan mee ga beginnen (afgezien alles wat er nog onaf ligt dan hè hahaha).
Liefs

 

 

 

6 gedachten over “Cadeautje, cadeautje….. en nog een cadeautje ;-)”

  1. Hoi Diana, wat een leuk idee! Dan laat ik me gewoon verassen door jou 😉 ik hou van roze, uiltjes, bloemetjes, vrolijkheid en nog veel meer 😉 dus kijk maar. Ik zie dat je erg creatief bent met van alles, dus ik ben benieuwd. Ik mail je nog even.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s