amigurumi, crochet, haken, Kristi Tullus, proefhaken

Meisjes beer in een jurkje, testhaken

Oh jee, wat is het alweer lang geleden sinds mijn laatste bericht. Niet dat ik niks heb gedaan of gemaakt hoor… Zeker niet! Maar er is zoveel gebeurt dat het bloggen er bij in is geschoten. Nu dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! 😉

En ik heb me voorgenomen echt wat vaker iets te laten zien hier. Gewoon ‘even’ de tijd voor nemen! 😊
Af en toe mag ik testhaken, een patroon testen voor een ontwerper op fouten of onregelmatigheden. En dat is dus ècht iets dat ik heel erg leuk vind om te doen! Deze keer had ik de eer om het patroon van dit schattige meisjes beertje te testen. Het is een patroon van Kristi Tullus van Sidrun’s Zoo. Je kunt haar vinden op http://sidrun.spire.ee en ze heeft zoveel leuke patronen, echt heerlijk gewoon! De patronen zijn in het Engels overigens, maar echt zo duidelijk omschreven en met duidelijke tutorials erbij van de gebruikte technieken. Een aanrader dus.
Het beertje zit me in haar schattige jurkje de hele tijd lief aan te kijken nu… 💗

 

Liefs,
Wendy

5 gedachten over “Meisjes beer in een jurkje, testhaken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s