CAL (Crochet Along[s] Together), crochet, gratis haakpatronen, haken, mochilla en tapestry, tassen

Mochila Tuesday

En dan is het alweer….
Mochila-Tuesday! 😀
Deze week een foto van week 4 en week 5 van het patroon van de CAL. Op vrijdag komt steeds het nieuwe deel uit in de facebookgroep dus dat loopt niet helemaal gelijk met mijn Mochila Tuesday 😉 maar deze keer kan ik dan een keer 2 weken in 1 keer laten zien omdat dat net zo uitkwam.

 

Mijn tas is overigens ietsje anders, ik haak niet de (donkere) rand om de patronen maar ik haak de rand in dezelfde kleur mee. Het was even afwachten hoe dat uit zou gaan pakken natuurlijk, maar ik ben er superblij mee iig. Nog mooier dan ik dacht 😀
Op naar vrijdag, dan komt week 6 van het patroon uit. En meer daarover zien jullie dan volgende week weer 😉
Fijne dinsdag,
Wendy

8 gedachten over “Mochila Tuesday”

  1. Leuk, je hebt ook een veelzijdig blog zie ik. Bij mij gaat het net zo: Net wat er op mijn pad komt, waar ik zin in heb of waar om gevraagd wordt. Ik ben benieuwd wat jij doet met fimo-klei.Groetjes, Marijke

    Like

  2. Klopt Marijke, de ene keer is het meer vaan het 1 en de andere keer weer meer van het ander en momenteel is dat dus voornamelijk haken 😉 De voorraad fimo ligt stilletjes te wachten maar roept me af en toe al wel weer dus komt vast snel weer :DFijne dag,Wendy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s