CAL (Crochet Along[s] Together), crochet, gratis haakpatronen, haken, mochilla en tapestry, tassen

Mochilabag

 

En dan is er al wéér een week voorbij, wat vliegt de tijd.
Mochila Tuesday dus 😉
Week 6 van de CAL zit er op…. En ik heb de tas KLAAR! Ik moet eerlijk bekennen dat ik aan week 6 vorige week al verder was gegaan, op de gok, ik wist hoe ik ‘em af wilde maken en hoopte dat dat overeen zou komen met het patroon (wat dus ook zo was, dus mooier kan het dan niet). Ik vind het een supermooi patroon.
De tas is geheel gehaakt met Cotone van Lana Grossa, mijn favoriete ergonomische haaknaald van het merk Pony (met grote dank aan de fa. Brouwer), 2 meeloopdraden (dus totaal 3 draden), achterste lus en yu (2x).
Fijne dag,
Wendy
Time flies!
Mochila Tuesday already 😉
Week 6 of the CAL of our Dutch facebookgroup Mochila Haken NL, but I already finished my Mochilabag 😀 I’ve to confess, I worked on week 6 earlier last week, before the pattern was released. I knew how to make mine and hoped for the best it was simular to the pattern (and it was, so it couldn’t be better). I really like the pattern.
The bag is completely made of Cotone from Lana Grossa, crocheted with my favorite brand ergonomic hook Pony (great thanks to the Fa. Brouwer), 2 ‘goingthreads’ (I really don’t know if this is the right term in English 😉 so please let me know if zo’n wrong), back loop only, yu (2x).
Have a nice day,
Wendy

6 gedachten over “Mochilabag”

  1. En nog een volger erbij 😉 Ook bij jou ziet het er heel mooi uit en dus sluit ik me op mijn beurt bij jou aan. Prachtige tassen heb je gemaakt! Leuk dat je mag proefhaken, je komt dan meestal met iets heel origineels op het web, je hebt iemand geholpen en je hebt zelf de lol van de itdaging :-)Fijn weekend en tot een volgende keer!

    Like

  2. Welkom Angélique, leuk dat je ook bij mij komt 😉 Het proefhaken vind ik superleuk om te doen, soms zijn de patronen al helemaal perfect maar soms is het helpen puzzelen tot het klopt en dat vind ik een leuke uitdaging, ik doe dat met veel plezier. En de Mochilatassen is echt verslavend, er volgen er vast nog meer 😀 maar eerst nog even de banden maken voor er aan zodat ze ook ècht helemaal klaar zijn hahaVoor jou ook een fijn weekend 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s