amigurumi, beurzen, crochet, haken, overig

DenDennis op Artistieke Handen in Zutphen

Vandaag ben ik met mijn vriendin naar de creatieve beurs Artistieke Handen in de Hanzehal in Zutphen geweest. De topper was wel de kraam van Borselli waar dé Nederlandse mannelijke haakgoeroe Dendennis aanwezig was. En ja als hij dan in je woonplaats is…..dan wil ik er natuurlijk wel even heen ;D Leuk je ontmoet te hebben Dennis.

 

Natuurlijk ook zijn nieuwe boek gekocht, gesigneerd 😉 nog wel, en weer mooie bolletjes garen van Scheepjes Wol gekocht.  Even bedenken waar ik mee ga beginnen 😉 Maar het bladeren in zulke mooie haakboeken is ook al een hobby op zich hoor 😀
Verder nog wat kleine dingetjes van vilt en een superleuke paashaas gekocht. Uhm ja, kant-en-klaar deze keer, creatief gekocht dus haha.
En natuurlijk ook even bij mijn vriendin Ilse langsgeweest die er stond met haar vriendin met een kraam van Stampin Paper & Cards   –  Ilse Roos  zij hadden ook weer mooie dingen gemaakt en gaven diverse leuke workshops. Haar Facebookpagina met workshopoverzichten is de moeite van het bezoeken zeker waard.
Fijne zondagavond allemaal, bij ons is het weekend weer omgevlogen 😉
XOXO
Wendy

6 gedachten over “DenDennis op Artistieke Handen in Zutphen”

  1. Wat leuk, ik heb hem op de Krea doe gezien, afgelopen jaar. Mooi, al je nieuwe spulletjes, ik vind de etiketten van Scheepjeswol al een feest op zich.Groetjes, Marijke

    Like

  2. Volgens mij heb jij een uitstekende dag gehad !!leuke foto's ervan gemaakt …veel plezier van je nieuwe boek en mooie bolletjes garen …ook nog een fijne zondagavond voor jou ..groetjes Nieneke

    Like

  3. Ja leuk he Marijke, een hakende man onder ons gezelschap die ook nog eens echt superleuke dingen maakt, die moet je toch ontmoeten ;)En wat betreft die etiketten, ik vind het inderdaad een feestje, te mooi om weg te doen :)Groetjes, Wendy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s