amigurumi, crochet, haken

Kater Theo of Poes Thea

 

Miauw! Boze kat! Heb geen snorharen gekregen omdat dat maar rare slappe dingen werden als ze werden gemaakt volgens het patroon. En hangende snorharen…. daar houden wij niet van werd mij verteld, dus moet ik zonder snorhaartjes door het leven. Maar ach, ik ben hoe dan ook superschattig hoor, kijk maar hoe lief ik ook kan kijken ❤
Eindelijk ben ik uit de haaknaald gekropen, het patroon werd al een paar jaar (!!!!) geleden voor mij aangeschaft en onafgemaakt moest ik heel lang in een mandje liggen. Nu ben ik er eindelijk en ik hoop op snel een lief broertje (pffff kater Theo, ik ben toch eerder een poes Thea?! :D)
(Kooppatroon Kater Theo van Stip en HAAK)
Meow! Angry cat! I didn’t get any whiskers because it became soft hanging things following the pattern. And hanging whiskers…. I was told we don’t like them, so I have to live my life without whiskers. But hey, I’m supercute anyway, look how sweet I can look at you ❤
Finally I came of the crochethook, the pattern has been bought a few years (!!!!) ago and I’ve been laying in a basket unfinished for such a long a time. Right, I don’t understand why eather. But now I’m here and I hope to get a little brother soon (pffff Tomcat Theo, I think I’m more like a puss Thea or something :D)
Buy pattern Kater (Tomcat) Theo by Stip en Haak)

7 gedachten over “Kater Theo of Poes Thea”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s