crochet, haken, sjaals, omslagdoeken, mutsen, handschoenen

Zomersjaaltje

Zomersjaaltje.

Gem(h)aakt met Phildar Cotton 3 en haaknaald 3,5mm.
Patroon van de sjaal komt uit het boek ‘Haken & Kleur Een huis vol geluk’ van Saskia Laan en Claire Boeter.
Bloemetjes naar eigen idee.
En die bedrukte knoop (waar ik zoooo blij van wordt) komt helemaal uit Hong Kong 😉 Wil je ook je eigen knoop laten bedrukken? Kijk dan eens bij GirlsFever.com
Summerscarf.
Made with Phildar Cotton 3 and crochethook 3,5mm.
Pattern of the scarf is from the Dutch book ‘Haken & Kleur Een huis vol geluk’ from Saskia Laan en Claire Boeter.
Flowers to my own idea.
And the printed button (which makes me very very happyyyyyy) comes from Hong Kong 😉 Do you want to have your own printed buttons too? Take a look at the site of GirlsFever.com

9 gedachten over “Zomersjaaltje”

 1. Super leuk sjaaltje. Ik heb m ook al eens gemaakt maar ik denk dat er nog wel meer zullen volgen. Met een andere kleur heb je een heel nieuw ander soort sjaaltje. Voor elke outfit een 😉 Lieve groetjesTertia

  Like

 2. Deze staat ook nog op mijn lijstje om te maken. Ik vind 'm zó mooi in deze kleuren (al zou het mij niet staan jammer genoeg) en gecombineerd met de bloemen en knopen! De bedrukte knopen zijn ook een heel goed idee! Enne, je kan ze ook zelf maken van klei, géén oude klei weg gooien hoor! 😉 Ik gebruik gewoon baby-olie van de Action (niet te veel, een paar druppels). Oude harde klei verwerken met andere (zachtere) klei werkt ook goed. Leuk dat jij ook enthousiast bent over fimo. :-)Groetjes, Marijke

  Like

 3. Ja idd leuk is dat hè, ander kleurtje en hoppakee je bent weer helemaal anders ;)Ik maakte m ook al eens in het wit, ook erg mooi en zomers. En ook bij mij zullen er nog wel wat varianten volgen ;)Groetjes, Wendy

  Like

 4. Ze zijn echt zo leuk om te maken en makkelijk als meeneem-projectje voor in wachtkamers ed 😉 Oh ik ben echt blij met je fimo-tips hoor! Ik ga ze snel uitproberen 😀 Thanks!Groetjes, Wendy

  Like

 5. Wat een mooi sjaaltje met de bloemetjes en de knoop met je naam erop!!Leuk dat je ook verschillende hobby's hebt, ik heb de afgelopen tijd veel gehaakt maar ben nu af en toe ook met andere dingetjes bezig.Ik heb je toegevoegd, groetjes Sietske

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s