amigurumi, baby, cadeautje, crochet, gehaakt cadeautje, granny squares, haken, knuffelpopje/tuttepopje, kraamcadeautje

Tuttepop naar geboortekaartje

Dit apen-tuttepopje haakte ik…. Al twee jaar geleden! Door omstandigheden konden we steeds niet op kraamvisite en uiteindelijk is het kindje zo oud dat je je rot schaamt dat je nog stééds niet geweest bent!
En toen kwam er zondag een gehaakt tuttepopje bij iemand op Facebook voorbij waarop de moeder van dit jongetje antwoorde dat ze bijna wilde weer zwanger te zijn…. 😉 (ik herken dat wel want ik zie zoveel baby-leuks hihi). Maar ooooh wat erg dacht ik, met het schaamrood op mijn kaken, en dat terwijl er hier nog 1 voor haar zoontje ligt! Dus ik heb gelijk een privébericht gestuurd, gezegd dat ik hem alsnog langsbreng en dat ook gelijk zondagochtend gedaan! Ze waren  niet thuis maar ik heb m in de brievenbus achter gelaten. En kort daarna kreeg ik een heeeeele lieve foto terug van een schattig klein blond mannetje met een duim in zijn mond en…. een tuttepopje in z’n knuistjes! Sweet! Ik ben blij dat ik m alsnog gebracht heb 😉 Ik hoop dat hij er veel plezier aan mag beleven!
I crocheted this monkey safetyblanket… Two years ago! Due to several circumstances we couldn’t visit the baby and his parents at the time and now the baby is a two year old toddler! Shame on us! 😦
Sunday someone showed her crocheted safetyblanket on Facebook and the little boys mother answerd she almost wanted to be pregnant again… (I regognize that part ‘cause there’s so many lovely crocheted babystuff, I love it too hihi).
Oh shame on me, I’ve got one for her boy in my home for over two years!
So, I immediately sent her a private message and told her to breng it as soon as possible and I did it instantly. They were not at home but I left it in their mailbox. And soon after that I received a verry lovely picture of a little blond boy, with his thumb in his mouth and…. the safetyblanket in his little fists. Sweet! I hope he’ll enjoy his safetyblanket a Lot!
XOXO
Wendy
 

19 gedachten over “Tuttepop naar geboortekaartje”

 1. Erg leuk gehaakt en bedacht. Maar super lief dat je zo'n kraamkado alsnog hebt gebracht. En zo te lezen in goede handen is terecht gekomen. Dankbaar en blij zijn ze. Groetjes Tertia

  Like

 2. Zo zie je maar, een cadeautje met liefde gemaakt wordt ook al is het even blijven liggen met liefde door het kleintje omarmt.Wat een leuk idee om het kaartje als basis van het tutteldoekje te gebruiken.Groetjes, Margaret

  Like

 3. Wat een ontzettend leuk doekje, zo leuk bij het geboortekaartje. Ik laat mij er ook vaak door inspireren. En ik bedenk nu gelijk dat ik ook nog ergens een als kraamkadootje bedoeld, maar nooit afgeleverd tutdoekje heb liggen… Ik gebruik ook vaak fimo-klei (of een combi van haken en klei) voor een kraamkadootje, passend bij het kaartje of de kamer. Groetjes, Marijke

  Like

 4. Wat een leukerd, heel toevallig heb ik er vorige week ook één gemaakt met een aapje, zo schattig!Weet zeker dat het mannetje daar nog veel knuffelplezier aan gaat beleven! :)Liefs,Angela

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s