boekreviews, crochet, haken

Nieuw boek en mooie kleurtjes ;)

Wauuuuw! Ook bij mij ligt ‘het’ must-have boek voor de zomer in huis. Mijn bestelling van Creamijn werd vandaag al bezorgd, met ook nog een paar leuke presentjes erbij!

Dankjewel Jenny en Gerlise voor de goede en supersnelle service 😉
Voor de foto maakte ik een leuke fleurige selectie van het nieuwe garen van By Claire, tevens 1 van de schrijfsters van dit prachtige boek. Veel over het garen gezien en gelezen, hoog tijd om het zelf te gaan proberen 😉
Wowwww! The new ‘must-have’ book in Holland has also arrived my house today 😉
Thanks to Creamijn for the fast and good service and the little sweet presents.
For the photo I made a happy selection of the new By Claire yarn. I heard a lot about this yarn and I think it’s time to test it by myself 😉

12 gedachten over “Nieuw boek en mooie kleurtjes ;)”

  1. Hoi Wendy,Ik kwam via via op jouw blog terecht, wat maak je leuke dingen zeg! Ik heb vorige week dit prachtige boek ook gekocht, weet niet waar ik moet beginnen zoveel leuke dingen staan er in! Ik ga je volgen ;)Groetjes Nienkenienkehaakt.blogspot.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s