overig

Pageviews, kwestie van instellingen aanpassen

Soms duizelt het me enigszins als nitwit op het gebied van computers en bloggen. Maar ik blijf puzzelen tot het me lukt, ik ben een doorzetter 😉 Ik ben inmiddels te vinden op blogger (hier dus 😉 ), Facebook en wil je helemaal niks missen op mijn blogs meld je dan vooral aan via onderstaande link op

Bij deze wil ik al mijn nieuwe volgers van de afgelopen weken die mijn blog hier of via bloglovin zijn gaan volgen alsmede alle nieuwe likers op mijn facebookpagina van harte welkom heten. Superleuk dat mijn blogje groeit, dat maakt mij enorm trots, dank aan àlle volgers/likers daarvoor.
Bloggen vind ik heel leuk, leuker dan ik dacht toen ik ermee begon eerlijk gezegd. Het is een mooi overzicht van wat ik op creatief gebied zoal doe en maak. En, eerlijk is eerlijk, met mijn geheugen is dat zeer welkom 😉 Een soort creatief dagboek eigenlijk.
Toch merk ik dat ook ik het natuurlijk leuk vind als er reacties komen op een blog- of facebookbericht of als iemand hier of op bloglovin volger wordt van mijn blog of liker van mijn facebookpagina. Maar ik denk dat dat voor iedere blogger geldt 😉
Ook het aantal pageviews wordt door velen van “ons” bloggers nauwlettend in de gaten gehouden. En bij velen is de conclusie de laatste tijd dat die achteruitloopt!
Hoe dat kan en wat je daaraan kan doen? Daar heeft Sofie hier een blogbericht over geschreven met een link naar het blog van Laura van BLOGAHOLIC
Dus ik heb vanmorgen mijn instellingen aangepast (ik was het al eerder van plan hoor, echt waar) en whoopwhoop…. ik zag net dat mijn pageviews nu al ruim 3 keer zoveel zijn als de pageviews van gister 😀
En zojuist nog weer 2 volgers erbij (zie ik net voordat ik dit bericht wil gaan plaatsen, wahoee!)
Fijn weekend allemaal!

20 gedachten over “Pageviews, kwestie van instellingen aanpassen”

 1. En nu maar hopen op wat meer reacties. Want natuurlijk blog je voor jezelf, maar feedback of gewoon gezellie is natuurlijk wel leuk ;-)Ik ga je blog ook op mijn lijst met blogs zetten, voor iedereen te zien. Misschien helpt dat ook, plus dat ik zelf wat eerder zie dat er een nieuw bericht is geplaatst !

  Like

 2. Hee Wendy,Bedankt voor je bericht, ook voor mij duizelt het bloggen nog wat.. Ik heb een bloglovin profiel aangemaakt. En geprobeerd zo'n linkje op mijn blog te zetten, maar dat wordt niet zichtbaar. Er komt steeds te staan dat het niet zichtbaar is door iets van een (on) veilige verbinding ofzo.. Snap er niet zoveel van haha. Ik puzzel nog even door. Het is inderdaad fijn dat je blog wat meer 'in the picture' komt, want hoe leuk is een reactie wel niet! Groetjes Nienke

  Like

 3. Hoi Nienke,Heel herkenbaar hoor en dan denk ik dat ik het snap en dan staat er weer iets waarvan ik denk helluuuuup HahahaaaaOver de Bloglovin widget op je blog… Daarvoor ga je naar blogger dashboard, layout, gadget toevoegen, kies daar voor HTML/JavaScript, ondertussen log je ook in op een ander tabblad bij Bloglovin en daar zoek je bij je profiel de optie Bloglovin widgets (volgens mij heet het zoiets…) daar kun je uit verschillende iconen kiezen, je klikt degene die jij op je blog wil aan en vervolgens kopieer de link die dan verschijnt. Die link plak je dan in bij blogger in het lege schermpje bij HTML/JavaScript.Niet vergeten op te slaan ;)En voilá, je widget staat op je blog.Ik hoop dat je hier wat aan hebt en dat het nu lukt. Succes!Groetjes, Wendy

  Like

 4. A gratidão é a memória do coração!Obrigada querida, pela sua amizade carinhosa, fico felizem saber que em algum lugar desse mundo você existe, eagradeço a Deus pela sua atenção sempre presente e amável!Um grande abraço, Marie.

  Like

 5. Ik plaats alleen regelmatig een bericht (de laatste tijd wat minder dan ik zou willen) en ik kijk eerlijk gezegd nooit meer naar de page-views. Mss leuk om dat weer eens te doen, ik ga in elk geval je link even opzoeken! Groetjes, Marijke

  Like

 6. Hoi Wendy,pfff…… het kostte wat energie om mijn blog te bewerken. Op een of andere manier kon ik niemand meer toevoegen. Dat is gelukkig weer gelukt zodat ik jou nu ook kan volgen ;-)Je hebt verhaal vol herkenning voor mij, leuk ;-)Maar ik ben nog zo nieuw in blogland dat er nog veel uit te zoeken valt, soms leuk om te doen en soms….grrrrrr….. Wellicht ook herkenbaar?Anyway; ik volg je nu ook en ga weer wat aan mijn instellingen knutselen. Weer eens wat anders dan haken of zo, hahaFijn weekend

  Like

 7. Hoi Yvonne, welkom op mijn blog, leuk ;)Jaaaa ik herken dat ook haha! Ik heb gister ook geen haaknaald aangeraakt ;p en dat grrrrr-gevoel heb ik ook echt regelmatig hoor. Maar als het dan uiteindelijk lukt… Haha dan ben ik ook wel megatrots. Een cursusje blog-mogelijkheden zou ik best leuk en handig vinden overigens hoor ;)Groetjes, Wendy

  Like

 8. Via superblogger volg ik nu een mini cursus bloggen Maar merk dat er nog meer basiskennis bij mij ontbreekt. Html, seo enz enz. Ook al deze termen zijn van belang heb ik gemerkt.Zo blijven we lekker bezig he?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s