CAL (Crochet Along[s] Together), crochet, gehaakte dekens, gratis haakpatronen, haken

Sophie’s Universe

De kabouters haken mijn Sophie’s Universe nog steeds niet… Maar deze twee zijn wel trouwe fans 😉
Ik ben nog steeds heel blij met de kleuren. Het blijft een patroon om m’n aandacht goed bij te houden.
The gnomes still doesn’t crochet my Sophie’s Universe yet… But these two are two loyal fans 😉
I’m still very happy with the colors. For the pattern it’s necessary that I’ll stay focussed while crocheting.
Fijn weekend!
Enjoy the weekend!
XOXO
Wendy

29 gedachten over “Sophie’s Universe”

  1. Nou afwisseling heb je wel met dit patroon. Ik ben ermee gestopt toen, omdat het na 5x uithalen weer niet lukte om het juiste aantal steken te krijgen.Iets te pittig voor mij. Jammer want het is zo mooi om te zien.

    Like

  2. Klopt, afwisseling genoeg 😉 En uitdaging ook haha Ja het is een pittig patroon. En af en toe kom ik ook niet uit. Ik tel nooit de steken na een toer, dat is in het begin nog grappig maar als de toeren langer worden ècht niet meer. Dus ik check steeds na een stukje haken of het klopt wat ik heb gedaan. Maar soms blijkt het dan toch de toer erna niet te te kloppen, dan ga ik de toer ervoor nog een keer lezen en stap voor stap nalopen en 9 van de 10 keer heb ik dan echt in m'n enthousiasme niet goed gelezen/mijn aandacht erbij gehouden. Dom natuurlijk van mij hahaMaar als je het stap voor stap goed opvolgt en rustig leest is het wel te doen hoor, zelfs voor mij ;p dus het gaat jou ook vast lukken, gewoon nog een keer proberen 😉

    Like

  3. Nou als ik naar m'n wensenlijst kijk wat ik allemaal nog wil maken, dan zeker 😉 Maar dan zou ik t alsnog niet zelf hebben gemaakt dus eigenlijk…. Toch maar zelf lekker aan de crea ;)Groetjes, Wendy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s