cadeautje, kaarten/labels/papier, papercrafting, stempelen

Wijnfles label, bottletag

Natuurlijk is het leuk om iemand welkom te heten in hun nieuwe huis met een flesje wijn. Alleen vind ik dat altijd zo saai in een cellofaantje zonder toevoegingen of in een zakje van de slijter…. Dat heeft iedereen immers al.
Dus bedacht ik dat ik er wel een, bij de gelegenheid passend, label bij kon maken. Een flessenlabel, ééntje die om de hals van de fles valt.
En zo geschiedde… 😉
Ik ging aan de slag met karton, ponzen, stempels, inkt, een schaar en lijm. En tadaaaa, hier is het eindresultaat.
Het mooiste compliment is dan toch weer dat men niet in de gaten heeft dat dit zelfgemaakt is. Zo ook deze keer (en dat terwijl ik zelf eigenlijk nooit 100% tevreden ben…).
Of course it’s alwsys nice to welcome someone in their new home with a bottle of wine. But I think it’s a little bit dull to give the bottle in a simple bag of the liquor store. Everybody does it already 😉
So I thought I could make a tag myself, fitting to the occasion. A bottle-tag, which fits through the bottleneck.
And so it happened… 😉
I took some craftpaper, punches, stamps, ink, a pair of scissors and glue.
And tadaaaa, here’s the result.
The most beautiful compliment is when people doesn’t notice the tag is handmade. Also this time (while I’m never 100% happy with my work myself actually…)
XOXO
Wendy

 

 

18 gedachten over “Wijnfles label, bottletag”

  1. mooi gedaan, leuk geworden. Ah een medeperfectionista. Leren om ook met minder dan (je eigen) 100% genoegen te nemen haha. Is mij ook nog steeds niet gelukt.

    Like

  2. Dankjewel ;)Inderdaad wat je zegt 'mijn eigen' 100%…. Die ligt waarschijnlijk al op 150 zo niet hoger dus misschien moet ik toch ergens iets gaan bijstellen 😉 Maarrrr goed nieuws, we zijn ons er iig al van bewust, dat is toch ook al heel wat 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s