CAL (Crochet Along[s] Together), crochet, gehaakte dekens, haken, interieur en home decoraties

Met Sophietje op schoot…

Met Sophietje op schoot in de tuin…
Veel te warm natuurlijk met zo’n dikke deken met dit weer ;p dus gauw op zoek naar een luchtiger haakwerkje 😉
With little Sophie on my lap in the garden…
Much too hot of course with such a thick blanket and this beautiful weather ;p so looking for a more summerproof crochet project 😉
Fijn weekend!
Enjoy your weekend!

13 gedachten over “Met Sophietje op schoot…”

 1. O jee Wendy … is veel te warm om aan zo'n project te werken maar het deken wordt wel super mooi hoor! Knap !!!Heb vandaag een verkoelend plekje opgezocht en mij daar knus gesetteld met een leuk boek en … in slaap gevallen :-)Lieve groetjes, Tinne

  Like

 2. mooie kleuren voor de sophietje deken, ik wil hem misschien gaan maken van restjes maar of dat nu leuk gaat worden geen idee, ik ga je volgen gezellig !!!

  Like

 3. Ja het was idd te warm vrijdag! We hoopten wat verkoeling te vinden op de boerderij… Maar ook daar geen zuchtje wind en bloedheet! Dochterlief moest (nou ja mocht he, het is een liefhebberij immers hihi) paardrijden dus voor de meiden en de pony's was t pas ècht zweten 😀 Wat heerlijk dat jij wel een verkoelend plekje hebt kunnen vinden en zelfs lekker hebt geslapen haha heerlijk hoor.Lieve groetjes, Wendy

  Like

 4. Hoi Hommeltje, welkom op mijn blog 😉 gezellig en leuk dat je mij nu volgt. Ik zie de Sophie in vele varianten voorbij komen, ook wel van restjes. En ook van verloopgaren! Dus het is net wat je zelf wil. Ik zelf wilde m in de kleuren passend bij m'n woonkamer maken. En ik vind het patroon al vrij druk dus wilde ik niet ook nog heel veel kleur gebruiken. Maar toch vind ik bij de kleurrijke de bloemen wel weer heel leuk uitkomen dus alles heeft zo z'n voordeel 😉 Ik ben heel benieuwd naar jouw deken tzt iig, kan ik je ergens volgen? Groetjes en fijne zonnige zondag, Wendy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s