amigurumi, baby, cadeautje, crochet, gehaakt cadeautje, gratis haakpatronen, haken, kraamcadeautje

Maar eend-je niet ;)

Alle eendjes zwemmen in het water falderalderiere falderalderare…
Maar eend-je niet ;D
Ik zag de eendjes zoveel voorbij komen op Facebook en ik vond ze zooooo schattig dat ik besloot er ook 1 te maken. En aangezien het ècht veels te heet was met de dikke deken op schoot te haken vond ik dit wel even een leuk zomers projectje voor tussendoor.
Het patroon is van MrsEmonessy en hier te vinden in verschillende talen, waaronder Nederlands. Je vindt er ook een link naar een filmpje op YouTube.
In Holland we have a song ‘alle eendjes zwemmen in het water’ free translated as ‘all duckies are swimming in the water’…
But one isn’t 😉
I saw those duckies coming by on Facebook very often and decided to make one of those cuties myself. And as it was too hot in Holland for a few days to sit with a thick blanket on my lap to crochet, I thought this is a very nice summer-project for now.
The pattern is from MrsEmonessy and you can find it here in several languages (English, German, Dutch, French and Danish). On the site you can also find a link to a film on YouTube.

29 gedachten over “Maar eend-je niet ;)”

 1. Wat een schatje is dat eendje, ik zag m ook al voorbij komen en staat inmiddels ook op mijn “wilikookmaken” lijst. Je hebt erg leuke rustige kleurtjes gebruikt…..zo is het niet alleen een speelgoed knuffeltje maar ook leuk om in je woonkamer neer te zetten?Lieve GroetjesTertia

  Like

 2. Hij ligt nu idd nog even in mijn huiskamer en dat staat ook wel erg schattig, maar uiteindelijk gaat ie toch als cadeautje naar 1 van de drie zwangere dames in mijn omgeving. Nog even 2 andere cadeautjes maken en dan bedenken wie wat krijgt 😀

  Like

 3. Ja schattig he dat lint, vind het ook echt bij dit eendje passen 😉 Nou dacht ik echt toen ik aan het eendje begon dat heel haakland m al had gemaakt en ik als allerlaatste nog een keer moest beginnen maar ik zie nu aan de reacties dat dat helemaal niet zo is 😀 Ben zo benieuwd naar al jullie eendjes straks ;)Liefs en fijne dag, Wendy

  Like

 4. Oh wat leuk! Je ziet ze inderdaad overal voorbijkomen die eendje! Ik ga denk toch eens bezwijken onder de hype en er ook een(d)tje maken :DLeuk blogje heb je! Ga je volgen hoor :)Veel liefs Julie

  Like

 5. Dankjewel 😉 Het is wel een makkelijk patroon hoor. Dus als je ooit wil gaan haken is het een leuke om te beginnen. En over talent gesproken…. Jij hebt echt heel veel talent op allerlei gebied, echt genieten hoor je blog 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s