amigurumi, crochet, gehaakt cadeautje, haken

Liefde is….

…. Paarden ❤️
Wat voel ik me fijn als ik bij paarden ben, heerlijk! Ik vind er innerlijke rust en onvoorwaardelijke liefde. Ik voel me fijn en ongedwongen bij ze.
En wat voel ik mij gezegend! Dat ik bijna wekelijks met paarden kan en mag knuffelen als ik wil en kan. Nee ik rijd helaas zelf geen paard (meer) maar dochterlief wel en die vind het heeeerlijk. We moeten er wel een stuk voor rijden maar we hebben het graag voor haar over. En de zorgmoeder van de boerderij, die staat altijd voor iedereen klaar! Tijd voor een bedankje als afsluiting van het geweldige seizoen.
Het gehaakte paardje is Amerigo uit het boekje gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts.
De roosjes komen uit het boek 100 bloemen om te haken en te breien.
Het kanten lint ontstond gaandeweg, vond ik net iets leuker dan een ‘kant’-en-klare ;D
Het cadeautje ligt al een tijdje klaar voor dit moment, jaja ik was maar zo een keer ruim op tijd klaar 😉 Dat wil zeggen, alles was allang klaar op twee af te hechten draadjes na, die moest ik alsnog vandeweek doen… Waarom ik zoiets niet meteen doe? Ik heb echt geen idee, ik vraag me dat zelf ook altijd af 😉 Is dat herkenbaar?

17 gedachten over “Liefde is….”

 1. Paarden zijn inderdaad rustgevend en daarvoor hoef je niet op hun rug te zitten. Ik kan ook zo genieten van een paard strelen en voeren en gewoon kijken hoe ze rondlopen. Mooi gehaakt, een heel leuk cadeautje vind ik!Groetjes, Sigrid

  Like

 2. Echt een schattig cadeautje. Duidelijk met liefde gemaakt. Daar maak je de zorgmoeder vast blij mee. Zo fijn als je blij wordt van paarden en je deze liefde met je dochter deelt.Fijn weekend, Margaret

  Like

 3. Wat een leuke verrassing zou dat zijn ,en heerlijk dat je van de paarden kan genieten ,ooit reed ik ook paard maar dat is erg lang geleden maar vond het ook altijd heerlijk nu knuffel ik mijn hondje en de paardjes in de polder.fijn weekend

  Like

 4. zo zat er bij mij een kikkertje een hele tijd zonder mond verder klaar te wezen. Totdat ik ergens een kraampje had en toen moest het op het laatste moment nog even gebeuren.Ik vind paarden wel heel mooi maar ook heel erg groot!

  Like

 5. Wat een ontzettend lief cadeautje heb je gemaakt. Onze dochter heeft een eigen paard maar ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo veel met paarden heb. Ik vind ze vooral erg groot ! Maar het innerlijke gevoel, onvoorwaardelijke liefde en de rust herken ik wel dat heb ik namelijk met onze 2 honden. Iedere dag een lange wandeling maken dat geeft zo'n goed en voldaan gevoel. Groetjes en nog een fijne dag, Marja

  Like

 6. A gratidão é a memória do coração!Obrigada querida, pela sua amizade carinhosa, fico felizem saber que em algum lugar desse mundo você existe, eagradeço a Deus pela sua atenção sempre presente e amável!Um grande abraço, Marie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s