cadeautje, crochet, gehaakt cadeautje, gratis haakpatronen, gratis haakpatronen en modificaties Wendy's Mhaaksels, haken

Minion onderzetter

Ik beken! En zonder enige schaamte geef ik het toe… dat ik een Minionfan ben ❤️ En ik ben niet de enige in huis 😉 Dochterlief is ook dol op de geelblauwe mannetjes. En dan heeft ze nog vriendinnen die dat ook zijn 😉 Dussss! Ik kan mijn hart ophalen op creatief gebied. Laatst maakte ik al DIT leuke Minionstyle cadeaudoosje met een cadeaulabel met een Minion. Erg leuk als er geld wordt gegeven om het dan zo te verpakken, geeft toch net wat leuker vind ik 😉
En nu had dochterlief verjaardag van vriendin M. en aangezien er leuke cadeaus waren gekocht waaronder een beker paste daar een Minion onderzetter wel heel leuk bij 😉 
Zo gezegd, zo gedaan! Met deze gehaakte Minion onderzetter als resultaat. Gisteravond door dochterlief in het door haar zelf gekochte en samengestelde cadeaupakket gegeven en ik hoorde dat ook de Minion onderzetter erg goed in de smaak viel, daar doen we het toch voor hè? 😉
Op de hele onderzetter kan een flinke beker goed staan…. En op het oog zelf past precies een gemiddeld formaat glas binnen de bril 😀 
Voor de liefhebbers wil ik het patroon wel uitschrijven, cadeautje van mij aan jullie als trouwe volgers 😉 Laat maar weten!
Fijne zonnige zaterdag!
Liefs,
Wendy 

33 gedachten over “Minion onderzetter”

 1. Supergaaf! Hier ook een echte Minionfan in huis ( wordt bijna 18 jaar!) Ook de kids in mijn klas vinden ze helemaal top. En ik stiekem ook wel een beetje :-)Groetjes van Henriët

  Like

 2. Gezellig!! Maar eh… Ben je nou een Minion in z'n oog aan het prikken met dat gele rietje? Een Minion theepot warmer lijkt me ook wel wat hihihi!Of allemaal eierwarmers; de hele ontbijttafel vol Minions, yeah!

  Like

 3. Hahahaaaa Sandra!!!! Jaaaa dat rietje! Was me nog niet eens opgevallen lol Maak me gek, ja straks dan zit hier een hele Minion-kolonie aan de ontbijttafel 😀 Ik denk dat mijn vriend dan gaat verhuizen haha

  Like

 4. Hoi Marijke, mijn dochter is 14 en ikzelf 41 😉 en allebei vinden we ze superleuk. Ik hoor fans in alle leeftijden voorbij komen. De Minions zijn gewoon al grappig om te zien hihi dat maakt ze denk ik ook zo leuk voor alle leeftijden ;)Fijne dag vandaag.

  Like

 5. Hallo Wendy, wat eer eer dat je volger van mijn blog bent geworden. Toen ik zo eens bij jou rondkeek en al die mooie dingen zag kon ik niet achterblijven. Wat leuk nu kunnen we elkaar een beetje in de gaten houden.Helaas komt het er bij mij niet zo van om regelmatig iets te maken maar ik probeer het altijd wel. Groetjes en een fijne dag, Ageeth

  Like

 6. Hoi Wendy,Gezellig dat je mijn blog hebt gevonden! Natuurlijk kom ik nu ook even bij jou kijken. Zelf kan ik niet haken, maar vind het er allemaal wel prachtig uitzien. Verder zie ik op je blog ook ontzettend leuke cadeautjes en cadeaudoosjes, dus ga jou ook gezellig volgen. Lieve groetjes, Marleen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s