amigurumi, cadeautje, feestdagen kerst, giveaway, haken, overig

Fijne feestdagen en giveaway in januari

Na een drukke periode waarin ik helaas weinig tijd en energie heb gehad om te bloggen en om alle blogs frequent te lezen en bij iedereen te reageren, wil ik iedereen toch op de valreep graag hele fijne feestdagen en een geweldig 2016 wensen.
Voor 2016 ben ik zoekende naar een betere planning en balans tussen bloggen, overige social media, diverse activiteiten en ook nog creatief bezig kunnen zijn. Tips zijn meer dan welkom, ik ben echt heel benieuwd hoe jullie dat allemaal doen 😉
Wie mij volgt op instagram ziet wel dat ik daar tussendoor wel één en ander laat zien. Dat werkt dan toch net iets sneller. Dus volg me gerust op Instagram. Klik HIER
Daarnaast wil ik al mijn volgers van mijn blog bedanken voor jullie vertrouwen, reacties en gezelligheid van het afgelopen jaar. Inmiddels heb ik via Bloglovin 50 volgers bereikt en via blogger zit ik nu op 93 volgers. Ik heb besloten om voor januari een leuke giveaway te bedenken, zelf vind ik januari namelijk echt een saaie maand dus dan ga ik juist in die maand 1 van mijn volgers blij maken met iets leuks 😉 Wordt vervolgd dus!
Geniet van de komende dagen, de warmte (binnen en tsja dit jaar ook echt buiten ;D ) en natuurlijk van de mensen om je heen. 
 
Fijne dagen allemaal!
Liefs, 
Wendy

20 gedachten over “Fijne feestdagen en giveaway in januari”

 1. Ik waag me niet aan Instagram. Pinterest open ik alleen om gericht te zoeken (verdwaalgevaar is groot), Facebook heb ik nagenoeg 'uit gezet' en ik concentreer me grotendeels op bloggen. Naast werk, huishouden, sociaal en creatief leven is dat eigenlijk meer dan genoeg (en erg leuk :-))Gezellige kerstdagen gewenst, geniet ervan!Lieve groetjes,Sandra

  Like

 2. Mij lukt het de laaste tijd ook niet hoor om te bloggen en allebloggers te volgen en ik denk dat we heus niet de enigste zijn hoor..Jij ook fijne feestdagen en een gezond en creatief nieuwjaar groetjes

  Like

 3. Jij ook fijne dagen, en hopelijk vind je de balans in 2016. Dat blijft lastig… Soms ben ik meer tijd kwijt met social media dan met haken zelf. Maar toch heeft dat ook wel weer wat.Mooi, dat wit in de kerstboom trouwens!

  Like

 4. Als tip kan ik je meegeven, dat ik mijn berichten soms vooraf ga plannen op mijn blog. Dan zet ik dei in een gepland bericht en komen die er wanneer ik het wil. Zo heb ik dingen die ik al een tijd geleden maakte, 'on hold' staan… Als je begrijpt wat ik bedoel.Voor jullie ook Fijne feestdagen en een happy 2016 gewenst************Groetjes Sofie

  Like

 5. Ondertussen zijn de kerstdagen voorbij en zijn we bijna toegekomen aan het nieuwe jaar. Een jaar waarin je het dus anders wilt gaan doen….. Blijft lastig al die uitdagingen en social media. Ik heb me in het begin van mijn blogavontuur een beetje ingelezen. Oa heb ik gelezen dat je het liefst elke dag iets moet plaatsen. Dat is me niet gelukt en dat gaat me ook nooit lukken. Ik denk dat je jezelf de vraag moet stellen wat je met bloggen (oeps, auto correctie maakt hier blowen van, blij dat ik het zag 😉 wilt bereiken. Mijn doel is het delen van mijn creatie's , inspiratie opdoen bij anderen en een soort logboek voor mezelf maken. Dus mijn advies; leg de lat niet te hoog.Fijne jaarwisseling en dat we maar veel inspiratie bij elkaar op mogen doen in 2016.Groepjes van Yvonne

  Like

 6. Met Facebook doe ik privé weinig, met mijn Facebookpagina Wendy's Mhaaksels wel meer. Pinterest is voor mij ook gevarenzone code rood op verdwaalgebied 😉 Voordat ik het weet is dan de halve dag voorbij.Instagram vind ik een erg gezellig medium, vergelijkbaar met de gezelligheid van de bloggers maar wat makkelijker/sneller te plaatsen en te reageren waardoor er ook net iets meer interactie is. En ja idd naast alle andere verplichtingen is bloggen al zat eigenlijk en zeker heel gezellig ;)Fijne jaarwisseling Sandra.

  Like

 7. De lat ligt hoog nu 😉 Ik voel de druk al hahaDenk dat het zelfs een aparte giveaway zal worden voor hier en een aparte op Instagram misschien wel. Januari moet toch leuk worden en iets winnen is toch altijd heel leuk ;)Fijne jaarwisseling Xxx

  Like

 8. Hahahaaa ik moet lachen om het blowen van de autocorrectie, verslaafd ben ik wel maar dan aan haken ;D ;DIk vind dat je het mooi omschrijft qua doel, dat is precies ook mijn doel. En die te hoge lat…. Laat dat nu altijd mijn valkuil zijn, no matter what. Dussss dat is wel ff een goed punt voor mij ook weer om te beseffen inderdaad. Anderzijds ben ik ook van mening dat bloggen leuk is door wederzijdse reacties. Zelf vind ik een reactie hier ook leuk of een like op Facebook op Instagram dus dat wil ik zeker ook bij anderen blijven doen. Dat houdt de boel levendig en zeker bij een gratis patroontje vind ik het een kleine moeite om even te bedanken ipv alleen binnen te slurpen, voor een cadeautje leren we immers ook netjes te bedanken… Dus het zijn ook de normen en waarden waar ik wel mee bezig wil blijven het komende jaar. Nu nog de juiste planning en balans ;)Fijne jaarwisseling en mooi, gezond, inspirerend en creatief 2016.Xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s