amigurumi, crochet, haken, proefhaken

Tummy Teddy

Ben jij fan van Lilleliis patronen? Dan is er goed nieuws! Binnenkort komt er een heel Nederlandstalig boek met de meest populaire Lilleliis patronen. Het boek is van Amigurumipatterns.net en ik mocht deze schattige Tummy Teddy proefhaken.
Are you fan of Lilleliis patterns? Good news then! Soon there will be released a book with the most popular Lilleliis patterns. The book is from Amigurumipatterns.net and I was allowed to test pattern of this cute Tummy Teddy.

Ik haakte dit schattige teddybeertje Tummy Teddy met Cotone van Lana Grossa en haaknaald nr 2,5 mm. Ze is zittend ca 14 cm hoog. Is het geen schatje?

I crochet this cute teddybear Tummy Teddy with Cotone from Lana Grossa and hooksize 2,5 mm. Her size is sitting among 14cm. Isn’t she cute?

Liefs,
Wendy

With Love,
Wendy

10 gedachten over “Tummy Teddy”

  1. Hé wat leuk dat je terug mocht proefhaken. Leuk dat we zo al een beetje op de hoogte gebracht worden van leuke haakboekjes die eraan zitten te komen. Dit zou wel eens een boek kunnen worden dat in mijn boekenkast zal staan 🙂 Heel schattig hoor dit beertje, en leuk stofje heb je gebruikt!Liefs, Sarah

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s