amigurumi, crochet, feestdagen kerst, haken, proefhaken, winter

Sneeuwman

En toen lag er gister sneeuw bij ons! Yeah! Helaas moesten we weg en een stuk rijden, goed te doen onderweg overigens hoor. Mooie landschappen onderweg. Niet overal lag evenveel sneeuw. Maar van de sneeuw hebben we verder weinig kunnen genieten. We zaten vooral binnen, onze dochter had haar eerste streetdance wedstrijd van dit seizoen met haar team. Ze hebben helaas net geen podiumplaats behaald maar met een gedeelde 4e plaats kijken we terug op een zeer geslaagde en gezellige dag.
There was snow at our place yesterday! Yeah! Unfortunately we couldn’t stay at home and we had to drive for a long way. Beautiful pictures on our way! We didn’t have the time to enjoy the snow much, we had to sit inside almost the whole day. Our daughter was dancing her first Streetdance match of this seasin with her team. Unfortunately no winning stage for them but a nice shared 4th place and we enjoyed the day together very much.

 

Deze guitige sneeuwman mocht ik proefhaken voor Mrs Roppa. Hij kan staan en zitten.
Ik haakte hem met Drops Paris, naald 3,5mm
I was allowed to test pattern of this cute snowman for Mrs Roppa. The snowman can sit and also stand.
Made with Drops Paris, hooksize 3,5mm
Fijne dag allemaal!
Liefs, Wendy
Enjoy your day!
With love, Wendy

11 gedachten over “Sneeuwman”

  1. Ah, wat een schatje zeg, die sneeuwman!Ik heb weinig meegemaakt van de sneeuw, hier bleef het amper liggen. Maar ja, dat komt vást nog wel een keer en anders ga ik gewoon naar Winterberg, whahaha.Wat goed van je dochter, doet ze al lang aan streetdance?Liefs,Lola

    Like

  2. Héél schattig, die sneeuwman! Wij hebben hier in België van de hele winter geen sneeuw gezien, mja, heel even wat smeltende sneeuw dan.Maar voor mij hoeft dat niet :-)Behalve dan als er zo'n schattige sneeuwman bij komt kijken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s