crochet, feestdagen kerst, gehaakt cadeautje, haken

Kerstster / Christmas star

Het haakpatroon van deze prachtige gehaakte kerstster kun je tijdelijk gratis downloaden op de site van Handwerkjuffie. Alleen vandaag en met de kerstdagen nog. Daarna is het weer een kooppatroon. Dus wil je het gratis haakpatroon ook  haken, ga dan snel naar haar site.

This crochet pattern of a beautiful crochet Christmas star is a temporary download at the website of Handwerkjuffie. Only today and both Christmasdays it’s a free crochet pattern. After that you have to buy the crochet pattern.

Fijne kerstdagen allemaal!
Merry Christmas!

24 gedachten over “Kerstster / Christmas star”

 1. Dankjewel Wendy, ik heb het net gedownload. Liefst zou ik nu heel de kerst sterren haken voor iedereen, maar dat gaat niet lukken :-)))Warm Kerstfeest! Lieve groetjes,Sandra

  Like

 2. Hahaha herkenbaar Sandra 😉 En zo staat er dus ook nog steeds een lege kerststal onder onze kerstboom… oh man er komen steeds nieuwe verleidingen (of afleidingen…) voorbij! ;)Maar sterren zijn na kerst ook nog superleuk.Fijne feestdagen!Xxx

  Like

 3. Wat een prachtige ster heb je gemaakt Wendy, helaas ben ik net te laat voor het patroon maar maakt niet uit, kerst is toch al voorbij:-) Voor volgend jaar een mooi projectje.Tot mijn schande zag ik dat ik jou nog niet volgende hier op je blog, foei, snel verandering in gebracht.Gezellige en mooie jaarwisseling en ik wens je een mooi, liefdevol en creatief 2018.Liefs van Claire

  Like

 4. Ja heel herkenbaar inderdaad 😉 soms zelfs zo erg dat er niks uit mijn handen komt omdat ik gewoon niet meer kan kiezen hahaMaar leuk vooruitzicht voor volgend jaar deze sterren, voor je het weet is gewoon alweer zover hoor 😉 Fijne jaarwisseling!Xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s