amigurumi, crochet, haken, proefhaken, Zoomigurumi

Orion de Schildpad

Mag ik jullie voorstellen aan…..

Mijn meest recente creatie 😉
Orion de Schildpad!
Orion mocht ik proefhaken voor het nieuwe Nederlandstalige boek van Zoomigurumi deel 3. Het is echt een superleuk patroon om te maken en ik kan niet wachten tot de Nederlandse versie van ook dit deel weer uit is. Deel 3 komt in september in het Nederlands uit, heb er nu al zin in want het zijn stuk voor stuk superleuke boeken.
Als je op de hoogte wil blijven hierover wordt dan volger van mijn blog of ga naar de site

http://www.amigurumipatterns.net/books/

De Engelstalige versie is inmiddels al verkrijgbaar maar voor de Nederlandse versie moeten we dus nog even geduld hebben 😉
Om je even een idee te geven waarom ik zo ongeduldig ben….
Tè schattig toch?! Hihi!

 

Verder ben ik met nog een aantal dingen bezig (wie niet 😉 haken doe je zelden 1 project tegelijk volgens mij, ik ben daarin vast geen uitzondering en anders hoor ik het graag hoor;)) En bovendien is haken niet het enige dat ik leuk vind, te veel hobby’s, te weinig gelegenheid om het uit te voeren, zoiets….
Onder andere ben ik bezig met een foto-tutorial om mooi van kleur te wisselen bij het haken in het rond. Ik heb van alles voorbij zien komen op internet maar niks wat echt naar mijn zin is. Ik ben daarin mijn eigen manier gaan zoeken en ben dat nu aan het uitwerken. Ik hoop mijn volgers daar tzt mee te kunnen helpen. Druk mee bezig, wordt vervolgd. Eerst nog even wat andere dingen op mijn prioriteiten lijstje staan maar als je mijn volger wordt, zie je het vanzelf verschijnen.
Verder is mijn doel om wat vaker te bloggen. Hee heb ik dat niet al vaker gezegd?! Volgens mij wel. 🙂 De weken vliegen voorbij en deze schildpad is echt niet het enige dat ik na het rolkussen heb gemaakt.  Maar wel een hele schattige vind ik zelf, een echte aanrader om te maken in ieder geval.
Fijn weekend allemaal!
Wendy

6 gedachten over “Orion de Schildpad”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s