amigurumi, crochet, haken, Kristi Tullus, proefhaken

Baby draakje proefhaken

Vorige week vrijdag was ik blij verrast dat ik weer mocht proefhaken, deze keer een Engelstalig patroon van een zittend baby draakje (Sitting Baby Dragon) van Sidrun. Toen ik ‘em voorbij zag komen was ik gelijk al op slag verliefd. En mijn dochter is van Chinese horoscoop een draak, dus ja dit patroon wilde ik zeker graag testen 😉

De termijn was een week, dan moest het klaar zijn, met veel afspraken in mijn agenda en een patroon met 25 losse onderdelen nog best een uitdaging kan ik je zeggen 😉 Maar het is gelukt en ik vind hem zelf erg leuk geworden. Ook dochterlief is verliefd haha!
Het proefhaken blijf ik een erg leuke bezigheid vinden. En als het dan ook nog zulke leuke patroontjes zijn dan is het een waar genot 😉
Ik haakte dit draakje overigens met Cotone van Lana Grossa. Erg prettig garen om mee te haken vind ik.
Fijne zondag allemaal!
XoXo

 

2 gedachten over “Baby draakje proefhaken”

  1. hi wendy bedankt voor het volgen..ik heb je op mijn bloglist toegevoegd, maar ik zie geen volgers widget…maar ik kan je posts op mijn lijst lezen, bedankt…fijne dag..!

    Like

  2. superleuk dat je ook mij wilt volgen. Ik was zojuist even met mijn blog bezig met wat aanpassingen dus als het goed is zou het nu weer moeten kunnen om ook mijn volger te worden, zou ik erg leuk vinden ;)Jij ook een fijne dag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s