amigurumi, boekreviews, crochet, gehaakt cadeautje, haken

Keuzestress ;)

 

Keuzestress! 😉
Herkenbaar?
Vandaag even bij de boekhandel in de stad geweest, nèt iets meer keus op haakgebied als bij ons in het dorp. Maar ja dan begint het pas echt eigenlijk en in no-time sta ik met VIER handwerkbladen in de hand. Leuk natuurlijk, maar om ze nu allemaal te kopen terwijl ik voor ééntje ging kijken is misschien ook wat overdreven…
Dochterlief die mee was, wees me daar ook nog even op haha we lachten wat af samen lol! Maar het werden dus deze twee tijdschriften. Nu de volgende keuzestress… Wat zal ik eens gaan maken ;p
Stress at choosing! 😉
Recognizable?
Today I went to the bookstore in the city, just a little bit more choice as in our small village.
But then it really starts, in no time I’m standing in the store with FOUR craftmagazines in my hands.
Very nice of course, but as I went to the store to buy one crochet magazine, I thought it’s a little bit exaggerated to buy them all…
My lovely daughter who was with me, also pointed me on it haha! We laughed a lot together lol! Finally it became these two magazines. Very happy with them. But stress again now! What will I choose to make ;p

8 gedachten over “Keuzestress ;)”

 1. Hallo, ik kom bij jou ook even kijken.Keuzestress heb ik bijna nooit. Ik ben een hele snelle beslisser en weet precies wat ik wil (van tijdschriften) en ook wat ik wil maken . Mijn enige probleem is TIJD vinden om het af te maken. Meestal ben ik met zoveel zaken tegelijk bezig dat ik dan wel niet kan kiezen waarin door te werken als ik nog eens een uurtje tijd vind en dan wil ik zo snel mogelijk zoveel mogelijk handwerken. Vandaar mijn leuze: “imperfectie rules!” (komt mij toevallig goed uit)Veel lees- en maakplezier en tot blogs,Brigitte van de Dachshund

  Like

 2. Keuzestress op vlak van haakboeken en of tijdschriften heb ik zo goed als niet meer. Ik vind meestal voldoende patronen op internet om aan mijn haakhonger te voldoen. En geregeld wijk ik toch van een patroon af om er een eigen swing aan te geven 🙂 Mijn enig stressmoment is als een creatie bijna af is en ik net geen tijd meer heb om het af te werken en ik weer dagen moet wachten 🙂 … Fijne dag, liefs Tinne

  Like

 3. Niet zo erg last van keuzestress want als ik de inhoud grotendeels leuk en mooi genoeg vind gaat het tijdschrift mee. “Aan de haak” viel bij mij af. Maar wat ben ik benieuwd naar welke 2 tijdschriften je niet hebt mee genomen? Groetjes Tertia

  Like

 4. Oh wat heerlijk dat je zo makkelijk kunt beslissen 😉 ik vind echt teveel leuk, heb ook teveel hobby's hahaha. Maar ach van dat bladeren en kijken heb ik gewoon weer een aparte hobby gemaakt, alleen soms dus wel lastig als je niet alles kan doen :)Fijne avond. Groetjes, Wendy

  Like

 5. Nou daar heb je ook gelijk in hoor, internet staat inderdaad ook vol genoeg 😉 en daar haal ik ook regelmatig iets vandaan. En uit de bieb of ik leen het bij een vriendin. Maar ik vind veel haakboeken ook gewoon echt heel mooi, heerlijk om in te bladeren en inspiratie uit op te doen. Net zoiets als kookboeken, reisboeken, etc. Erg mooi om lekker met een kop thee op de bank en zo'n mooi boek erbij door te bladeren. Genietmomentjes ;)Afmaken raak ik dan weer niet van in de stress maar ik heb er dan ook geen tijdsdruk achter zitten omdat ik gewoon voor mezelf haak dus dat scheelt wel denk ik. Anders zou ik echt heeeeel veel stress hebben waarschijnlijk ;)Fijne avond!

  Like

 6. Groot gelijk heb je hoor! Zo probeer ik dus ook te kijken… Of het tijdschrift het waard is. Als er genoeg leuks naar m'n zin in staat, gaat ie echt wel mee. Maar ik kijk dan dus wel eerst naar de prijs en hoeveel patronen ik dan ècht leuk vind. En wat kost het patroon dan in feite… En dan sta ik daar met 4 bladen dus hahaha. Reken, denk, twijfel, ga ik het wel maken (uhm waarschijnlijk niet, tijd en zo, maar kijken is ook leuk 😉) De twee die ik heb laten liggen was de Mollie Makes (die kun je niet inkijken, geen idee dus of ie leuk genoeg was maar voor €9,95 koop ik ook een leuk boekje) en een haakblad waarvan ik de naam niet meer weet maar er stond van alles in met leuke bijen, bloemen en nog wat kleding (wel divers iig). Ach ik hoef niet stil te zitten ;)Fijne avond!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s