cadeautje, diy, geslaagd, kaarten/labels/papier, papercrafting

Cadeaudoosjes geslaagd!

Yeah! Partytime voor de geslaagden!!! 😉
En daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! Aangezien bijna iedereen tegenwoordig graag geld wil (logisch, want dan kun je iets moois kopen of lekker bij je vakantiegeld doen voor een mooie reis, ik geef ze groot gelijk 😀 ) vond ik het toch leuk om iets toepasselijks te bedenken om te maken als verpakking. En tadaaaa.
Ben benieuwd wat ze ervan vinden! En jullie, leuk?
Yeah! Partytime for everybody who graduaded!!!! 😉 Everybody seems to prefer to get money these days (great idea I think, so they can buy something big or go traveling) but I thought it’s nice to make appropriate giftboxes. And tadaaa. I hope they like them! And you, are they looking nice?
Gezellige avond allemaal!
Have a happy evening!
XOXO Wendy

16 gedachten over “Cadeaudoosjes geslaagd!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s