cadeautje, diy, kaarten/labels/papier, papercrafting, stempelen

Opkikkertje

En voor iedereen die niet geslaagd is…. Een opkikkertje!!!
Ik maakte een wikkel om een reepje chocolade. Met blenderstiften kleurde ik mijn stempelafdrukken in. Leuk om te doen en nog leuker om te geven als je weet dat iemand wel even een opkikkertje kan gebruiken.
Maar hoe vertaal ik dat in Engels… Opkikkertje whahahaaa!!!
And for everybody who didn’t graduate… A frog to make you happy (in Holland we call it an ‘opkikkertje’ but I really don’t know how to translate this without being hilarious ;D )
I made a wrap for chocolatebar. I colored my stamped picture with blenderpens. I loved making them for the people who can use it real hard!

26 gedachten over “Opkikkertje”

  1. Hahaha ja ik dacht ook al, of little up froggy ;D lol Wat een rare woorden kennen we toch eigenlijk in Nederland als je erover na gaat denken 😀 En om te voorkomen dat ik de vrouwelijke Louis van Gaal in de haakwereld wordt whahahaaaaa

    Like

  2. Dankjewel 😉 Blenderstiften worden ook wel blenderpens of copic markers genoemd dus als je gaat Google'n… Er is op YouTube ook wel veel over te vinden 😉 Heel erg leuk en ontspannend om te doen (vind ik iig ;D ) Fijn weekend.

    Like

  3. Wat een leuk idee en zo mooi gemaakt! Chocolade helpt altijd ;)!Bedankt voor je berichtje op mijn blog, ik ben jou ook meteen gaan volgen, je hebt een heel mooie blog!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s