cadeautje, kaarten/labels/papier, overig, papercrafting, stempelen, verjaardag

Minions cadeaudoosje

‘Geld’ is inmiddels bijna het standaard antwoord op de vraag ‘Wat wil je hebben voor je verjaardag?’ Ik betrap mij erop dat ik het bij kinderen boven de 10 jaar eigenlijk 9 van de 10 keer al niet meer vraag of ik vraag het uit beleefdheid. Het antwoord ken ik immers al 😉
Of ik dat erg vind? Helemaal niet! Want het geeft mij reden om weer iets leuks te bedenken om het in te verpakken ;D Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik af en toe ook best een leuke kaart pak of een kant en klare cadeau-envelop. Soms heb ik simpelweg geen energie of tijd. Vroeger maakte ik mij daar enorm druk om. Mensen verwachten immers iets zelfgemaakts… Zeggen dat vaak ook. Maar niet iedereen beseft hoeveel tijd, energie en geld er in zelfgemaakte cadeaus zit. Dus ik heb besloten dat meer los te laten. Ik vind het superleuk om te doen en vooral om te geven, maar lukt t niet dan niet, helaas.
Gister echter hadden we een (verlate) verjaardag en maakte ik wel een cadeaudoosje zelf voor het geven van het geld. Aan het cadeaudoosje kwam een label met een Minion. En nu is er een film uit van de Minions, ik ben dol op die geel-blauwe mannetjes uit de film Verschrikkelijke Ikke 😉
Anyway, het cadeaudoosje maakte ik in de Minionkleuren, label met Minion erbij aan het doosje, geld er in, kleinigheidje erbij… Ik vind het een leuk cadeau om te geven weer 😉
De verjaardag was supergezellig, er kwamen nog wat mensen die op de dag zelf niet konden, we zaten heerlijk buiten met z’n allen, de meiden speelden Wii Let’s Dance (en andere spelletjes) en de moeders mochten ook een keer hahaha, de jongens zijn al een stuk ouder en “spelen” tegenwoordig met grote-mensen-auto’s 😉 we namen allemaal wat te eten mee en met z’n allen bbq’den we. Ieder deed zo z’n ding, daar hou ik van. Het weer viel reuze mee, 1 buitje en daar hoefden we niet eens echt voor naar binnen, beetje inschikken onder het afdak en partytent was voldoende. Kortom, een superleuke middag/avond.
Fijne dag allemaal.
Liefs,
Wendy

32 gedachten over “Minions cadeaudoosje”

 1. hoi wendy, wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt en meteen volger geworden bent ! Daarom, een wederbezoekje bij jou, leuke dingen hier ! Hoewel haken niet zo zeer m'n ding is, vind ik het altijd indrukwekkend hoe mensen met een draadje zulke mooie creaties kunnen maken ! top dusgrtjs,martinax

  Like

 2. Minions zijn het helemaal op dit moment. Erg leuk gemaakt.Leuk dat je volger van mijn blog bent geworden. Bij jou zie ik ook een leuke mix van haken en papierfrobels. Daarom ben ik ook bij jou volger geworden. Leuk!Groetjes van Henriët

  Like

 3. wat een leuk idee om zo geld te geven , ik herken het wel hier is het net zo :o)En door zo'n leuk doosje blijft het toch een kadootje….groetjes KK

  Like

 4. Hoi Sietske,Ik gebruik een snij-apparaat met riller erbij in. Echt superfijn is die. En dit doosje heb ik gemaakt op het giftbox-punchboard, daarmee kun je op verschillende maten rillen. Ook heeeeel fijn ;)Laat maar weten als je vragen hebt.Groetjes, Wendy

  Like

 5. Ik ben er ook DOL op 😀 en schaam mij er ook niet voor haha Ze zijn geweldig. Ik hou niet van geel, en niet van blauw… Maar wel van MINIONS hahahaaaa 😉 (eindelijk een volwassen gelijkgestemde die mij begrijpt yeahhhh)Fijne dag Sandra.

  Like

 6. Nee klopt helemaal, sommigen wel hoor daar niet van. Maar sommigen zeggen ook gewoon 'oh dat doet Wendy wel ff'. Nou dat 'ff' is het dus niet altijd. En ik wil geen onderscheid maken hoor, de 1 wel en de ander niet, zo is het ook niet…. Maar ik moet ook aan mezelf denken. Dus ik doe het als het kan en probeer de rest los te laten 😉

  Like

 7. Dank je wel voor je lieve berichtjes, Wendy!! Ik gebruik Derwent Coloursoft potloden om mijn afdrukjes mee in te kleuren. Het zijn hele mooie zachte potloden die je ook kunt “uitvegen” met een doezelaar en reukloze terpentine. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien kleur ik graag op kraft en dan gebruik ik alleen de potloden en niet de terpentine. Bovenaan mijn blog staat een kleine workshop als je wilt weten hoe ik kleur.Ik ben gezellig ook volger bij jou geworden. Je Minions doosjes zien er lekker vrolijk uit en het is helemaal hot op het moment!Een fijne avond,Colinda

  Like

 8. iets zelfgemaakts is altijd leuk, maar het is niet leuk als het “moeten” wordt. Goed dat je het ook los kunt laten. Met Minions heb ik eerlijk gezegd helemaal niets.

  Like

 9. Precies, zo is het juist, leuk (heel leuk zelfs om te doen en te geven) maar het moet wel leuk blijven ;)Ja Minions, ik ben gewoon nog net een groot kind hoor haha ik hou ook van sprookjes en tekenfilms, mijn dochter vind dat helemaaaaal geweldig, weinig mama's die zo mal zijn hihi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s