giveaway, kaarten/labels/papier, papercrafting, snailmail, stempelen

Ontvangen post en gewonnen giveaway

Zoooo leuk om post te krijgen ❤️
Ik hou ervan, van de ouderwetse brievenbuspost 😉 En als het dan ook nog zulke leuke post is…. Dan maak ik er ook nog een vreugdedansje bij, echt waar 😀
Van Claire van het blog Haakmuts ontving ik deze doos vol met spulletjes, spulletjes die zij zelf niet meer gebruikt en graag weg wilde geven! Oh zo leuk! Ik draag vandaag het gehaakte armbandje uit de giveaway doos en ook maakte ik al gelijk een cadeaulabel als dankjewel voor de mentor en tevens lerares (van bijna alle vakken) van onze dochter 😉 Mevrouw T. loopt er altijd tiptop bij en draagt altijd hoge hakken, is oorspronkelijk lerares Frans en laat dochterlief nou net in dat vak ook heel goed zijn 😉 dus kocht ik bij de Hema nog snel even deze Merci-stempel, wel toepasselijk vond ik.

 

Ik maakte dit cadeaulabel voor aan het cadeau dat dochterlief vandaag geeft. Toch weer net die persoonlijke finishing touch vind ik! En ik kon gelijk spulletjes uit m’n gewonnen giveaway gebruiken, hoe leuk is dat?! 😉 Lieve Claire, je ziet het, ik ben er dus echt superblij mee ❤️ De doos ontving ik gister en ik ging er gelijk enthousiast mee aan de slag, oh wat is dit leuk!
Maar dat was nog niet alles! Ook ontving ik post van Melanie van het blog Mijn Knutsels. Oooh wat ben ik dol op haar schattige Doepa kaarten! En op roze 😉 Zou ze dat hebben geweten? Doepa pronkt hier fier aan het kaartenbord. Inmiddels heb ik ook wat leuke schattige hobbykaartjes bij Melanie besteld en ontvangen, supersnelle service, dankjewel 😉
Dus wie weet wie van mijn lieve trouwe volgers ik blij ga maken met leuke brievenbuspost binnenkort… 😀 Want ik vind post krijgen superleuk, maar post versturen en iemand anders blij maken natuurlijk ook. Vind jij het ook zo leuk om post te ontvangen?
Is het geen schatje?!❤️ En er zijn nog veel meer mooie, lieve Doepa’s, te leuk gewoon 😉
Fijn en creatief weekend allemaal!
Liefs, Wendy

 

26 gedachten over “Ontvangen post en gewonnen giveaway”

 1. wat een leuke post heb jij gekregen echt genieten het is bijna net of je jarig bent hé dat gevoel heb ik ook altijd als er iets gezelligs door de brievenbus rolt :o)Veel plezier met je mooie spulletjes en je hebt er al heel leuk gebruik van gemaakt, een leuk cadeau met een persoonlijk tintje en de kaart is schattig die je hebt gekregen.Fijn weekend,Marjolein

  Like

 2. Wat een leuke (blog)post…:-), en die armband is zo gaafff!!!Creatieve groetjes, GabyPS: Leuk dat je mijn volger bent geworden, welkom.

  Like

 3. Dat krijg je inderdaad niet veel meer. En het is gewoon heel leuk om iets leuks uit je brievenbus te halen. Ook de postbode van pakketjes zie ik altijd graag want dan krijg ik mijn bestelde bolletjes weer binnen. :)Fijn weekend

  Like

 4. Oh ja, snail mail is the Best!! Vooral de kleurrijke en creatieve die we in blogland mogen ontvangen en versturen. Sturen is ook bijna net zo leuk als ontvangen! :-))))

  Like

 5. Jaaaa die is ook altijd welkom hier hoor, maar ook als ik zelf niks besteld heb mag hij pakketjesbij mij bezorgen haha. Alleen dan is het bijna altijd omdat de buren er niet zijn en ik hun pakket in ontvangst neem dus dat schiet nog niet op 😉

  Like

 6. Veel plezier met de spulletjes, vind het ook heerlijk om post te krijgen en te sturen natuurlijk.Je hebt een leuke toepasselijke tag gemaakt!Een zonnig weekend,Colinda

  Like

 7. Het is inderdaad fijn om post te krijgen [behalve van die blauwe enveloppen] maar ik vond het ook leuk om het doosje samen te stellen. En volgens mij had het doosje niet beter terecht kunnen komen gezien je enthousiasme, dat maakt het extra leuk.Nogmaals veel plezier er mee.Liefs van Claire

  Like

 8. heerlijk post en dan ook nog zulke leuke post als die van jou en Doepa: ik ben fan. Heb laatst ook kaarten en knutselkaarten besteld. Vind ze eigenlijk te mooi om te versturen (oh wat erg)

  Like

 9. Haha nee die niet idd Claire! En die uit Leeuwarden ook niet trouwens… Bekeuringen zie ik liever ook niet op m'n mat ;pBen er echt heel blij mee en heb er al van alles mee opgeleukt!, Thanks again. Xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s