crochet, gratis haakpatronen, haken, sjaals, omslagdoeken, mutsen, handschoenen

Vertaling Andy Button Scarf online

Weten jullie nog? De colshawl die ik enige tijd geleden haakte? Ik haakte er inmiddels al twee trouwens en ik hoop dat de ontvangster van de tweede colshawl er net zoveel plezier van krijgt als ik zelf heb 😉

Het is een Engels patroon van RPDesigns en velen van jullie wilden heel graag het patroon in het Nederlands zodat zij de sjaal ook kunnen haken. Ik heb goed nieuws 😉
Met schriftelijke toestemming van de ontwerpster mocht ik officieel het patroon naar het Nederlands vertalen!

En natuurlijk heb ik dat dus ook voor jullie gedaan.
Als dank aan jullie voor het bezoeken van mijn blog, dat jullie mijn volger zijn (en als jullie dat nog niet zijn dan zou ik het uiteraard erg waarderen als jullie dat als dank worden) en voor jullie enthousiasme.

Yeaaaahhhh voor jullie dus het patroon 😉

Het Nederlandse patroon van de sjaal is in PDF bestand te downloaden op de Ravelry-site van RPDesigns. Het bestand zelf mag niet gedeeld of gekopieerd worden, een link van deze blogpost mag je uiteraard wel delen, op die manier kan iedereen het patroon zelf vinden en downloaden.

De link naar het patroon vind je hier: Nederlandse Vertaling Andy Button Scarf

Natuurlijk kun je nu snel naar de download gaan, maar een berichtje hier op mijn blog stel ik wel zeer op prijs 😉

Het lijkt mij een leuk idee als jullie mij een foto mailen van jullie gehaakte colsjaal naar aanleiding van mijn vertaling van de sjaal dan ga ik een Nederlandse Wall of Fame maken hier op mijn blog met jouw foto erbij. Wil je dan ook je blog erbij vermeld hebben, geef die dan ook even door in je mail, dan zet ik die erbij. Wie doet er mee?

Veel haakplezier!

Liefs,
Wendy

26 gedachten over “Vertaling Andy Button Scarf online”

 1. Fijn Wendy! Ik heb wel zin om er zo eentje te maken… Ik weet nog niet voor wie…Zou die ook kunnen voor mannen?Ik ga er nog eens over nadenken, maar ben je dankbaar voor het patroon en zal je zéker een foto bezorgen dan!Groetjes, Sigrid

  Like

 2. Ja, ik blijf het een hele mooie col vinden! Maar zelf heb ik het snel warm en ik zal dus zoiets niet dragen. Maar wie weet haak ik hem een keer voor iemand anders, want we hebben wel koukleumen in de familie!Bedankt voor je vertaling, Wendy…

  Like

 3. Wat leuk Sigrid! Ja ik vind dat ie zeker ook voor mannen kan, bijv in stoer grijs, zwart of een mooie kleur blauw ofzo en dan met mooie stoere knopen eraan lijkt ie mij zeer geschikt. Ik ben heel benieuwd, ik kan niet wachten op een foto hahaGroetjes, Wendy

  Like

 4. Graag gedaan Elizabeth 😉 En ja hij is wel erg warm, voor koukleumen dus idd wel heel fijn 😉 Misschien leuk om met de feestdagen cadeau te geven aan een (aantal) koukleum(en), ze zijn lekker snel klaar ;)Groetjes, Wendy

  Like

 5. Ben deze al eens tegen gekomen…een erg mooie sjaal en wat zullen er vele blij zijn met je haakvertaling!(ik ben dan ook erg blij dat ik totaal geen problemen heb met engelstalige patronen…vind ze vaak nog beter omschreven als de nederlandse)grtzzzAngeline

  Like

 6. Wat een super Col. En wat fijn dat je het patroon vertaald hebt. Ik heb het patroontje in het nederlands gedownload om hem te gaan haken voor mezelf. Ik denk dat hij superleuk zal staan op mijn nieuwe jas. Dank je wel.

  Like

 7. Hoi Annie, ik krijg inderdaad meer berichten hierover en ben zelf natuurlijk ook gelijk even gaan kijken. Ontzettend jammer dat het niet meer werkt. Inmiddels heb ik contact gehad met de ontwerpster en ik wacht haar bericht nog even af. Ik hou u op de hoogte. Groetjes, Wendy

  Like

 8. Hoi Dinie, het is inderdaad een Engelse site maar normaal stond het wel heel duidelijk erbij en kon het niet missen. Helaas is deze link nu verwijderd en daar krijg ik inderdaad meer berichten over de laatste tijd. Uiteraard ben ik zelf ook gelijk even gaan kijken. Ontzettend jammer dat het niet meer werkt. Inmiddels heb ik contact gehad met de ontwerpster en ik wacht haar bericht nog even af. Ik hou u op de hoogte. Groetjes, Wendy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s