amigurumi, crochet, feestdagen Pasen, haken, voorjaar

Vrolijk Pasen

Mijn gehaakte paashaasje is al druk in de weer om alle paaseitjes uit haar mandje te verstoppen. Maar ik geloof dat ze er af en toe stiekem ook wel wat van snoept 😉 Maar ach, dat mag dan ook wel als je zo hard werkt hè?
Vrolijk Pasen allemaal!
Liefs, Wendy
My crochet Easter Bunny is already hiding her Easter eggs. I believe she’s eating some of them too 😉 But when you work so hard as she does, it is allowed I think, isn’t it?
Happy Easter!
With Love, Wendy

12 gedachten over “Vrolijk Pasen”

  1. De foto van je header is te groot. Is altijd een heel (pardon my French) gepiel. Je kunt proberen je foto eerst te verkleinen en dan in je header te plaatsen. Misschien zijn er betere oplossingen, die hoor ik dan ook graag 🙂 Maar zo is het mij in ieder geval altijd gelukt. Wel een hele leuke foto! Succes en fijne paasdagen!Lieve groetjes,Sandra

    Like

  2. Je haas is schattig!! Help hem maar met snoepen ;-)PS: Veel succes met je header, ik zit daar ook altijd mee te sukkelen, durf al niet veel meer te veranderen omdat het altijd zo'n gedoe is…Fijne Pasen!Sigrid

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s